Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, July 1, 2014

III vahetuse kolmas päev - matka- ja seikluspäev (30.06.2014)

Laagripäeva kolmas päev algas virgutava hommikvõimlemisega. Samal ajal sai prahist puhastatud ka majade ümbrust ning uni oligi silmist pühitud.

Laagrilipu heiskas hommikul Andri ja tore seikluspäev võiski alata. Enne seiklustele minekut sai hommikusöögiks maitsvat mannaputru moosiga ja sinna kõrvale leiba, saia endale meeldiva kattega. Kui kõhud täis, asus osa grupist teele tõukeratastega. Matk oli väsitav, aga väga põnev. Üks osa seltskonnast veetis aga aega Ahja jõel kanuutades, oli tõeline seiklus. Kes aga matkale kohe ei pääsenud, said seiklusi nautida laagrimaja lähedal asuvas seikluspargis. Ja kes seiklusparki kohe ei saanud, nautis põnevaid mänge kasvatajate juhendamisel. Kui kõiksugu matkad ja muud tegevused olid edukalt läbitud, ootas laagrilisi lõunaks maitsev boršisupp ja magustoiduks oli maitsev saiavorm piimaga. Ja peale seda muidugi kosutav siesta.

Peale tunnist puhkepausi olid laagrilised jälle energiat täis ja valmis uuteks seiklusteks. Nüüd sai osa lapsi, kes tõukerattamatkal ei käinud uue kogemuse osaliseks ning seikluspark sai samuti uued osalejad. Lapsed, kes seiklustegevuses enam ei osalenud said aega veeta meie Indiast pärit sõprade seltsis, kes pakkusid lastele käelist tegevust, mis oli inspireeritud taaskasutusest. Ja peagi ootas meid õhtusöök, ahjukartulid koos kalapulkade ja vitamiinisalatiga.

Kui õhtusöök söödud, hakkasid laagrilised ette valmistama õhtuseks ürituseks, tantsuõhtuks. Enne pidu oli aga tarvis langetada ka laagrilipp, mida tegi õhtuses rivistuses Aleksander.

Ja pidu algaski. Vaatamata esinejate vähesusele, oli pidu siiski tore ja üllatust ja hämmingut pakkus kindlasti kasvatajate esinemine. Natukene veel tantsu ja siis ootas õhturing, kus kõik said jagada oma muljeid möödunud päevast.


Õhtune oode - saiake, jogurt ja morss, täitsid pisut tühjaks läinud kõhud ja peale pesemist oligi jälle käes uneaeg, et minna jälle vastu uuele seiklusterohkele päevale...

                                           
                                           Kanuuparvematkalised on saabunud sihtkohta :)! 



                                      Noored meie India sõbra töötoas

No comments:

Post a Comment