Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, July 2, 2014

III vahetuse neljas päev - seiklus- ja matkapäev (01.07.2014)

Teisipäeval, 1.juunil, sadas juba ärgates tugevalt vihma. Sellegipoolest oli hommikune rivistus väga eriline, sest hoolimata segavast sajust lauldi sünnipäevalapsele Elinale. Ka lipu heiskamine jäi sel korral sünnipäevalapse auks.  Koheselt pärast seda said esialgu pooled laagrilised sammud seada hommikusöögile, kus laste kõhud täitsid hommikuhelbed ja võileivad.

Hoolimata sellest, et vihma veel pisut sadas, mindi ühe grupiga kohe pärast hommikusöögi lõppu kanuuparvematkale. Kasvatajate sõnul olid noored erakordselt tublid, sest kordagi ei kaotatud positiivset meelt, ehkki nad said vihma tõttu üsna märjaks.  Vihma kätte jäi ka teine grupp, kes läksid tõukeratastega sõitma. Ka nende gruppide liikmed pälvivad ainult kiidusõnu, sest kõik olid väga tublid. Nendega, kellega oli plaanis minna seiklusrajale turnima, seda kahjuks teha ei saanud. Kuna õues oli vihmane ja libe, oleks see olnud liiga ohtlik, kuid ilma paranedes jõuavad kõik seiklusrajale oma julgust proovile panema. Selle asemel mängiti Linda poolt korraldatud mänge, kus oli väga lõbus, sest need tegevused ja mängud olid kaasahaaravad ja humoorikad. Palju aktiivseid tegevusi muutsid noorte kõhud tühjaks ning suunduti lõunasöögile, kus pakuti frikadellisuppi ja magustoiduks maasikakisselli kohupiimakreemiga.

Pärast lõunasööki saabus vaikne tund, et koguda energiat pärastlõunasteks tegevusteks. Kell oligi juba jõudnud nii kaugele, et Linda alustas oma tegevustega taas ning kilkeid võis kuulda seminarisaalist. Samal ajal meisterdati Taevaskoja Noortelehte, et kõik huvitavad sündmused saaksid kajastatud ning käimas oli muinasjutu loomise pooltund. Päev hakkas jõudma õhtusse ning guljašš keedukartulite ja hooajasalatiga ootas noori sööklas.


Pärast õhtusööki toimus ka õhtune rivisus, kus lippu langetas Liisa-Maria. Õhtuseks ürituseks oli Playback Show, millest võeti aktiivselt osa ka nooremate laagriliste hulgast. Žürii,  koosseisus Valeria, Darja ja Eelikaga, valis välja kõige säravam etteaste, milleks osutus laul „La-la-la“ Martini, Kevinite, Roberti, Karli ja Liisa esituses. Kõige paremate kostüümide auhinna said Elina, Birgit, Kerli ja Caro Liis, kes esitasid laulu „Valged ööd“.  Ürituse lõpul astusid lavale ühed päris eriskummalised tegelased „Rahalaulu“ saatel. Viimane etteaste tekitas laagrilistes palju üllatust ja nalja. Pole siiani kindel, kas laagrilised isegi täpselt aru said, kellega tegu oli. Õhtuse tegevuse lõppedes oligi jõudnud aeg sinnamaale, et minna magama. Seiklus- ja matkapäev oligi läbi saanud ning vaikus majja saabunud. J

No comments:

Post a Comment