Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, July 31, 2014

VI vahetuse viimane päev - soovidepäev (31.07)

Tänane päev algas päikesepaisteliselt, kuid soovidepäevale kohaselt veidi hiljem kui muidu. Äratus oli 9.15 ning peagi võis kuulda saginat maja peal. Võimeldud ja venitatud ning ka territoorium puhtaks tehtud suunduti hommikusele rivistusele. Soovidepäeva lipu heiskas Mihkel.  Seejärel ootas laagrilisi hommikusöögilauas müsli šokolaadiga ja võileivad.

Kell 11 koguneti taaskord, et kuulda, mis ootab ees soovidepäeval. Laagrilistel oli võimalus valida mida ja millal nad teha soovivad. Sai vabatahtlikega jalgpalli mängida, koos kasvatajatega võrkpalli, rahvastepalli, lippude varastamist ja veel palju muud. Aeg lendas kiirelt ning oligi käes lõunasöögiaeg. Hästi maitsesid nii kanasupp kui karamellikissell. 

Kella poole viiest alustasime jälle meelepäraste tegevustega - viktoriin laagrist, täpsusvisked, jõu ja ilunumbrid. Kuna soovidepäeva õhtuseks ürituseks oli Taevaskoja Agnese ja Gabrieli valimine, siis valmistasid end ette ka laagriliste poolt valitud kandidaadid. Nende ülesandeks oli kirjutada oma armsamale armastuskiri ning leida ühine talent, mida esitada. Lisaks pidid poisid valmistama lillekimbu ja tüdrukud meisterdama lipsu. Palav pärastlõuna oli tegus ning täis häid emotsioone.

Kell seitse mindi õhtusöögile, kus ootasid ees grillvorstid, kartuli-munasalat ja värske salat. See õhtusöök oli väga maitsev ning kõhud said korralikult täis. Õhtusel rivistusel langetas seekord lipu Rene.

Siis seati sammud seminarisaali, kus tõotas tulla vahva valimisteõhtu. Agnesed ja Gabrielid olid valmis, et võita. Kokku osales kuus paari: Alexander ja Aet; Saara ja Kaspar; Karmela ja Mihkel; Carl ja Andra; Rachel ja Artur; Heldur ja Brigita. Lisaks eelpool mainitud ülesannetele ootas kandidaate ka kolm lisaülesannet: käte järgi oma Agnese ära tundmine, jalgade järgi oma Gabrieli ära tundmine ning kasvatajate naerma ajamine. Võistlus oli äärmiselt tasavägine ning kõik võistlejad olid väga tublid, kuid võitjateks osutusid Mihkel ja Rachel. Õnnesoovid edastatud, jagati kõigele tänukirjad, pärast mida sai veel diskol tantsida.

Kella üheteist ajal tehti suu magusaks küpsisetordiga. Kell 11 kogunesid laagrilised oma majadesse, et pidada viimane õhturing. Räägiti sellest, mis laagris meeldis ning meenutati ühiselt veedetud päevi. Oli tunda, et noortel oli laagrist lahkumise üle veidi kurb meel: nii mõnigi soovis, et laager kestaks veel vähemalt nädal. Kuid iga asi jõuab kord lõpuni ning nii on ka laagriga. Tuled kustusid ning uni võttis võimust. Oli aeg magada viimane laagriuni.

No comments:

Post a Comment