Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 18, 2014

V vahetuse teine päev - seiklus- ja matkapäev (17.07.2014)

Viienda vahetuse teine päev oli temaatiliselt seikluspäev, mis algas unise hommikuvõimlemise ning lipuheiskamisega. Lipu heiskas seekord sünnipäevalaps Siiri. 

Päevased tegevused olid kanuu- ja tõukerattamatk ning seiklusrajal ronimine. Kõikide tegevuste juures olid kasvatajad meiega väga rahul ning kanuutajad olid nii kiired, et matkainstruktor ei olnud veel saabumiskohta vastugi jõudnud, kui parved juba kohal olid. Seiklusrada tundus altpoolt vaadates lihtne, aga üles jõudes pidid paljud hakkama julgust koguma. Lisaks kõrguste talumisele nõudis rada ka palju jõudu, osavust ja jaksu.

Hommikusöögiks said kõik matkalised ja turnijad kosutava pudru. Lõunasöögiks pakuti hakklihasuppi ja puuviljakompotti. Õhtusöögilauda jõudes ootas laagrilisi ees aga kosutav keedukartul viinerikastmes ning suvesalat. Enne õhtuoodet, milleks olid singisai ja kohuke, toimus aga õhtune üritus. Millele eelnes õhtune rivistus lipu langetamisega. Seekord langetas lipu Lili-Ann, kes oli kanuuparvematkal nii tubli sõudja, et kui kasvatajad poleks vastas küljele appi läinud, oleks parv ühe koha peal tiire teinud. 

Selle laagrivahetuse seminarisaali kasutamise juhatas sisse TV show. Saal oli vingelt kaunistatud kasvatajate Kristi ja Krõõda ning usinate laagriliste poolt. Osavõtjaid oli üritusest samuti rekordi lähedane arv. Etendati erinevaid reklaame, uudiseid ja muid telesaateid. Õhtusele üritusele järgnes disko ja õhturing, kus jälle kõik kiita said. Seejärel õhtuoode ja öörahu, mis täna saabus juba päris õigeaegselt.

Taevaskoja Noortelaagri V vahetuse reporterid: Karl Paul ja Patrick

No comments:

Post a Comment