Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 27, 2014

VI vahetuse kolmas päev: Elamusmängude päev (27.07)

Päev algas hommikuvõimlemisega, mida juhatas laagriline Rachel. Pärast hommikusööki, milleks seekord olid imemaitsvad krõbuskid ja võileivad, rivistati meid üles, lipu heiskas Sonja ja seejärel tutvustati tänast päeva. Kuna oli Mängudepäev, läks pool laagrit ujuma ja pool jagati tiimidesse ning hakati meeskonnamänge mängima. Tiimid, mida oli kokku neli, pidid endale looma oma meeskonna nime, vapi ja hüüdlause, kõik oma meeskonnad ära tutvustanud, võisid meeskonnamängud alata.
Mängude eesmärk oli koguda võimalikult elamusi ja kogemusi. Mängude jaoks oli vaja nutikust, strateegilist mõtlemist ja pisut füüsilist jõudu. Lisaks sai proovile pandud tasakaalukus ja keskendumisvõime. Populaarseimad mängud olid ühed raskemad – näiteks ämblikuvõrgu läbimine, Taevatorni ehitamine ja Taevatee ületamine.
Pärast mänge oli lõuna, mil meile pakuti makaronisalatit, lihapalle ja maiustamiseks ka mõned kommid, sellele aga järgnes siesta. Siesta ajal naases see pool laagrist, kes läksid järve äärde ja teine pool asus teele. Kõnniti umbes viis kilomeetrit Kiidjärveni, päike palavalt paistmas. Järve juures oli võimalik ujumas käia ja niisama chillata. Tagasi minna oli juba kõvasti kergem. Tee kõrval leiti hiiglaslik hernepõld ja viiimane ots rivist pidi herneid täis taskutega järele jooksma.
Õhtuks söödi vorstikastet ja kartulit, kõhud täis, oli aeg langetada lipp, mida seekord tegi Mihkel, edasi oli juba aeg õhtuseks ürituseks, milleks oli TV õhtu. Reklaame oli 80 inimese peale neli, mis oli natuke kurb, kuid arusaadav, kuna päev oli väga toimekas. Pärast õhtuüritust toimus disko, mille jooksul tantsiti välismaiseid rahvatantse ja õpiti ka Mehhiko ja Türgi rahvatantsu.
Enne oodet oli vaba aeg, kus enamus inimesi puhkasid pikast matkast. Lõpuks jõudis kätte ka viimane söögikord, milleks oli arbuus ja võileib. Peeti õhturing ja mindi tuttu.

Mõnusat õhtut Taevaskojast

reporterid Kristel, Anette, Sonja, Melany 

No comments:

Post a Comment