Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 18, 2014

V vahetuse kolmas päev: matka- ja seikluspäev (18.07.2014)

Tänane päev algas Taevaskoja noortelaagris traditsioonilise lipuheiskamisega. Lipuheiskamise au sai seekord omale Ron. Hommikusel rivistusel kiideti ka Tv-Show parimaid esinejaid, kus tänukirju jagati nii säravamaimatele esinejatele kui ka kõige julgemale esinejale.

Pärast hommikust rivistust said kõik laagrilised süüa hommikuhelbeid koos piima või jogurtiga ning kõrvale haarata veel võileibu. Ilmselgelt olid kõige populaarsemad hommikuhelbed šokolaadiga. Kui kõhud täis ja leib luusse lastud, kogunesid kõik laagrilised kokku ning toimus jagunemine erinevatesse gruppidesse ehk osad meist suundusid kanuuparvematkale, osad tõukerattamatkale ning osad meist said end proovile panna kõrgseiklusrajal. Seekordseid matkalisi saatis erakordselt hea ilm ning kõik matkalised said erakordselt hea kogemuse osaliseks.

Näiteks tõukerattamatkal käinud noored said tänu kasvataja Martinile teada Neitsikoopa sissevarimise loo ning lisaks sellele viis Martin noored mustikaparadiisi ehk tõukerattamatkalised jõudsid tagasi mustikaliste suudega. Reis oli meeldejääv ning vahva, sest tõukerattaga metsas sõita on erakordselt huvitav elamus!

Lõunasöögiks pakkusid kokatädid meile riisi-köögiviljarooga juurviljadega ning magustoiduks oli õun. Pärast rikkalikku lõunasööki said noored leiva siesta ajal leiba luusse lasta ning pärast siestat veel harjutada oma õhtust etteastet Playback-show jaoks.

Enne veel kui Seminarimajas sai õhtu tippsündmus alata, panid noored enda julguse proovile kõrgseiklusrajal ning seiklesid tõukeratastega Taevaskojas. Kanuumatkal käinud noored said nautida erinevaid pallimänge ning vabatahtlik Lorenzo õpetas ka soovijatele erinevaid ingliskeelseid sõnu.

Õhtusöögiks said laagrilised väga maitsvat makaronisalatit koos lihapallidega ning morssi. Pärast õhtusööki toimus rivistus, kus laagrilipu langetas Laura.
Õhtuse Playback show ajal sai laval näha nii multifilmi taustamuusikat, Benny Hilli kui ka kaasaegsema popmuusika artiste. Publik elas aga kõige rohkem kaasa laagri juhataja Anni ja vanemkasvataja Kaisa esinemisele, sest just nemad panid õhtustele esinemistele vägagi üllatava punkti oma „Nõia elu“ esitusega.

Pärast Playbacki said kõik laagrilised esitada soovilugusid ning nende järgi jalga keerutada! Ning nagu laagris tavaks on saanud, siis kõigepealt tegevus ning siis saab alles süüa ehk õhtuooteks saime küpsist ja jogurtit.


Raporteeris Seminarimaja kasvataja Liis.


Üks grupp tõukerattureid, kes käisid Taevaskoda uudistamas


Tõukeratturite puhkepaus ning maitsvad mustikad


Jee - me oleme valmis tagasi laagrisse sõitma!


TV-õhtu andekad osalejad 


TV-õhtu vahva etteaste


Mängus oli tõeline näitekunst!



Kuhu ennast peita ja kes võidab? 



Tõeline kuldsuu - anekdoot anekdoodi järel!

No comments:

Post a Comment