Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, July 23, 2014

V vahetuse viimane laagripäev - soovidepäev (22.07.2014)

Tänane päev algas taaskord päikesepaisteliselt, kuid soovidepäevale kohaselt veidi hiljem kui muidu. Äratus oli ette nähtud kell 9.15, aga kõik laagrilised olid juba ammu enne seda üleval ja ootasid, millal kasvatajad ärkavad. Võimeldud ja venitatud suunduti hommikusele rivistusele, et lippu heisata ja diplomeid saada. Soovidepäeva lipu heiskas Häli. Diplomeid jagati nii moeshow’l osalejatele kui ja viktoriini parimatele. Seejärel ootas laagrilisi hommikusöögilauas müsli šokolaadiga ja võileivad.

Kell 11 koguneti taaskord, et kuulda, mis ootab ees soovidepäeval. Laagrilistel oli võimalus valida mida ja millal nad teha soovivad. Sai punuda käepalu, meisterdada nukke, lõpetada poolelijäänud laagrilehte, mängida erinevaid pallimänge, osaleda veesõjas, kuulda põnevaid fakte Indiast ja veel palju muud. Aeg lendas kiirelt ning oligi käes lõunasöögiaeg. Hästi maitsesid nii kanasupp kui karamellikissell. Pärast söömist sai veel viimast korda osta midagi meelepärast puhvetist ning siis oli aeg, et veidi puhata ja sõpradega aega veeta.

Kella nelja ajal läksid osa laagrilisi tõukerattamatkale ning ülejäänud alustasid jällegi endale meelepäraste tegevustega. Kuna soovidepäeva õhtuseks ürituseks oli Taevaskoja Agnese ja Gabrieli valimine, siis valmistasid end ette ka laagriliste poolt valitud kandidaadid. Nende ülesandeks oli kirjutada oma armsamale armastuskiri ning leida ühine talent, mida esitada. Lisaks pidid poisid valmistama lillekimbu ja tüdrukud meisterdama lipsu. Palav pärastlõuna oli tegus ning täis häid emotsioone.

Kell seitse mindi õhtusöögile, kus ootasid ees grillvorstid, kartuli-munasalat ja värske salat. See õhtusöök oli väga maitsev ning kõhud said korralikult täis. Õhtusel rivistusel langetasid seekord lippu kaks laagrilist: Sten ja Sten Robin. 

Siis seati sammud seminarisaali, kus tõotas tulla vahva valimisteõhtu. Agnesed ja Gabrielid olid valmis, et võita. Kokku osales viis paari: Aurelia ja Karl Paul, Merily ja Kristo, Bärbel ja Remy, Kadri Liis ja Ron ning Häli ja Fränk. Lisaks eelpool mainitud ülesannetele ootas kandidaate ka kolm lisaülesannet: käte järgi oma Agnese ära tundmine, jalgade järgi oma Gabrieli ära tundmine ning kasvatajate naerma ajamine. Võistlus oli äärmiselt tasavägine ning kõik võistlejad olid väga tublid, kuid võitjateks osutusid Häli ja Fränk. Õnnesoovid edastatud, jagati kõigele tänukirjad, pärast mida sai veel diskol tantsida.


Kella kümne ajal süüdati laagrimaja juures lõke ning noored said veel mõnusasti aega veeta. Seejärel tehti suu magusaks küpsisetordiga. Kell 11 kogunesid laagrilised oma majadesse, et pidada viimane õhturing. Räägiti sellest, mis laagris meeldis ning meenutati ühiselt veedetud päevi. Oli tunda, et noortel oli laagrist lahkumise üle veidi kurb meel: nii mõnigi soovis, et laager kestaks veel vähemalt nädal. Kuid iga asi jõuab kord lõpuni ning nii on ka laagriga. Tuled kustusid ning uni võttis võimust. Oli aeg magada viimane laagriuni.


Noorte lemmik veesõda!


Populaarsed käepaelad!


Käepaelte valmistamine pakub rõõmu kõikidele!


V vahetuse Agnes ja Gabriel

No comments:

Post a Comment