Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, July 26, 2014

VI vahetuse esimene päev: meeskonnatööpäev (25.07)

  Hommikul olid kasvatajad juba varakult valmis meie toredaid laagrilisi vastu võtma. Kui kõik kohale jõudsid, toimus meie esimene rivistus, kus laagrilipu heiskas Andra ning peale seda tegime omavahel tutvust läbi erinevate mängude, panime paika maja kokkulepped ja käisime üheskoos läbi laagri territooriumi.
   Vahepeal jõudis kätte lõunasöögi aeg. Meie suurepärased kokad pakkusid laagrilistele seljankat hapukoorega, mannavahtu piimaga ning kõrvale morssi. Kõhud täis, suundusime taaskord välja, et jätkata erinevate mängudega. Kavas oli mänge alates ring- ja nimemängudest kuni rahvastepalli, jalgpalli ja võrkpallini välja.
   Kell 19.00 said laagrilised õhtusöögiks makarone hakklihaga ja värsket salatit. Pärast seda toimus teine rivistus, kus laagrilipu langetas Janet Lisett ning kust kogu laagrirahvas suundus Suure-Taevaskoja poole.
   Jõudnud kohale, andsid noored laagrivande ning mängisid üheskoos juba tavaks saanud ´´Müraseina´´ ja ´´Usalduse tunnelit´´. Peale vannet ja mänge jalutasime tagasi laagrisse, kus meid ootas õhtuoode- küpsised ja jogurt.
   Oode läbi, mindi pesema ning paljusid tubadesse naasejaid üllatasid kasvatajad tubade kontrolliga. Seejärel oligi aeg juba sinnani jõudnud, et kell oli 23.00 ja algas öörahu, et end väja puhata eesolevaks teguderohkeks päevaks.
  Üks tegus laagriline võttis esimese päeva kokku pisikese luuletusega:

Väljas paistab suvine päike,
Annab lipule ta kauni läike.
Siin igaüks annab vande
Ja mängudes/tegemistes näidata saab oma ande.

Laagri söök on imehea,
Seda kindlasti sa tea.
Kuid juba läbi sai laagri esimene päev,

Kuid millised on teised, eks me seda näe!
















No comments:

Post a Comment