Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 20, 2014

V vahetuse neljas päev - elamusmängude päev (19.07.2014)

Hommik algas pilvitu taeva all hommikuse rivistusega, kus Taevaskoja noortelaagri lipu heiskas Aurelia Elenora. Ilusal hommikul jagati veel diplomeid Playbacki kõige huvitavamate etteastete ning põnevamate kostüümide eest. Hommikusel rivistusel räägiti ka väga põnevast mängudepäevast põgusalt, kuid saladuseloor tõsteti alles kell 11.00, mis toimus pärast hommikusööki, milleks oli mannapuder moosiga ning võileivad, jalgpalliväljakul kogunemisel.

Seiklusjuht Linda haaras ohjad ning korraldas laagrilistele huvitava sissejuhatuse Pingviinide Olümpiaks, kus harjutati nii ujumist, jooksmist, suusatamist kui ka fotofinišit. Tegevused selged, jagati  laagrilised meeskondadeks, pärast mida oli tarvis vaja välja mõelda meeskonnale nimi, hüüdlause ning kinnitada kaks reeglit. Lisaks sellele toimus pärast suurt ajurünnakut meeskondade plakatite presentatsioon. Nimelt olid meeskonnad välja mõelnud väga huvitavaid nimesid – näiteks Taevatiigrid, Punane Muruniiduk, Krabid, Kollane, Lilla Kask ja Vetikad!

Mängude päeva mängudeks olid näiteks Sipelgapesa, Ämblikuvõrk, Koodi avamine, Labürint, Soo ületamine, Taevatee, Uss ja . Pärast pooleteisetunni pikkust meeskondlikke mänge, suundusid kõik lapsed otse sööklasse, kus kokatädid olid valmistanud imemaitsvat borši. Lõunasöök söödud, suundusid kõik laagrilised oma tubadesse leiba luusse laskma, sest selleks ju siesta loodud ongi!

Õhtune tegevus  sisaldas endast erinevaid mänge, sh veesõda, kuid paraku vedas ilmataat meid alt ning tegevused toimusid hoopis tubastes tingimustes. Kasvatajad Martin ja Sandra tegid laagrilistele väga huvitava ohutusega seonduva viktoriini, kus saime teada, kuidas peab uppujat päästma ning kuidas käituda kui majas on tulekahju.

Pärast mõningast vihmasadu suundusime kõik jalgpalliväljakule, et õppida ära üks uus mäng ehk kasvataja Martin õpetas huvilistele Laptuud mängima. See oli vahva!

Mängud mängitud ja energia ära kulutatud, suundusid kõik laagrilised õhtusöögile, et nautida imemaitsvat ahjukartulit, kalapulki ning toorsalatit. Ei saa ka seekord mainimata jätta, et kokatädid teevad Taevaskoja noortelaagris imemaitsvaid toite!

Ja lõpuks ometi jõudis kätte ka õhtuse tippsündmuse aeg, milleks seekord oli „Leiutised, mis muudavad maailma paremaks!“. Presentatsioone tegid kokku kolm leiutajat, kes presenteerisid näiteks laetavat rahakotti ja isetäituvat külmkappi! Hämmastav, kas pole?

Etteasted vaadatud ja teadlaste kommentaarid kuulatud, asusid kõik soovijad diskol jalga keerutama, et õhtuootele ruumi teha, sest õhtuooteks pakuti maitsvat moosipirukat ning metsmaasikajogurtit!


Tänaseks aga Taevaskoja noortelaagri reporter kasvataja Liis lõpetab!


Leiutiste õhtu vahvad õhtujuhid :)

Kasvataja Gerli leiutis - uudne lähenemine ehk pudel pudelis

Staarid :)

No comments:

Post a Comment