Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, June 30, 2014

III vahetuse teine päev: Loome- ja ökopäev 29.06.2014

Nii nagu laagri teisedki päevad, algas ka loome- ja ökopäev virgutava võimlemisega, seejärel tubade koristus ning võis rivistusele liikuda, kus seekord heiskas lipu Theodor. Rivistuselt oli aeg edasi liikuda sööklasse, kus meid seekord ootas imemaitsvad hommikuhelbed ja võileivad. Kõhud täis, kogunesime seminarimaja ette, et ennast gruppidesse jagada ja tegevustega peale hakata. 

Tänasesse päeva mahtus 4 erinevat töötuba, milleks olid: näpuvärvidega kaartide meisterdamine, sõbrapaela tegemine, kuidas metsas ellu jääda? ning lisaks saime kuulda India ja Hiina kultuurist, mida tutvustasid meile vabatahtlikud antud riikidest. Kasutades näpuvärve oli kõigil võimalus teha kaarte kallitele inimestele. Välja tulid väga vahvad ja värvilised kaardid. Sõbrapaela tegemine, mis osutus väga populaarseks, sooviti ka mõni teinekord teha. Nüüdsest kaunistavad meie laagriliste randmeid kaunid käepaelad, mille tegemiseks kasutati erinevaid tehnikaid. Metsas ellujäämise tõdesid kuuldes, said noored meisterdada endale ka sõnajalajuurtest vahvad kaelakeed. Käeliste tegevuste vahele oli noortel ka võimalik kuulda kahe maa kultuure - India ja Hiina, mida tutvustasid vabatahtlikud nendest riikidest. Sellesse töötuppa mahtus erinevaid küsimusi, pilte kui ka tantsimist ja naerukilkeid.

Kõigi nende vahvate töötubade vahele jäi ka lõuna, kus meile pakuti imemaitsvat makaronisalatit ja energiat andsid veel karamellikommid. Peale selle oli lõunal ka siesta, kus kõigil oli võimalik puhkehetkeks, et õhtul jälle värske olla. Kui aga kõik töötoad olid läbi käidud, oligi päev juba õhtus ning meid ootasid keedukartulid viinerikastmega ning porgandi-ananassisalat. Kõhud jälle täis, liikusime õhtusele rivistusele, kus seekord langetas lipu Kevin. 

Rivistuselt liikusime edasi õhtusele üritusele, milleks seekord oli “Moešhow - loodus", nägime mitmeid armsaid etteasteid ja vaeva oli nähtud palju. Etteasted vaadatud, pidasime maha väikse disko ning liikusime tagasi oma majadesse, et end magamaminekuks valmis panna, sinna sisse kuulus ka pirn ja juustusai, et kõht öösel tühjaks ei läheks.


                                           
                                                 Tantsulõvid India kultuuri pooltunnil :)




                                               Moeshow vahvad osalejad oma kostüümides!

No comments:

Post a Comment