Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, July 7, 2014

Laagrisuvi 2014 IV vahetus - laagriliste saabumine (06.07.2014)

6.juuli hommikul ärkasid kasvatajad varakult, et olla valmis laagriliste tulekuks. Kohale jõudsid paljud lõbusad laagrilised. Järgnevaks päevaks oli veel oodata kümmekond laulu- ja tantsupidulist, kes laagritegevusega ühinevad.

Päeva alustasime rivistuse ja lipu heiskamisega. Lipu tõmbas vardasse esimesena laagrisse jõudnud Andriane. Seejärel mängisime tutvustavaid nime- ja meeskonnamänge. Ühiselt panime paika majareeglid ja käisime läbi kogu laagriterritooriumi.

Tühjade kõhtudega laagrilised läksid lõunasöögile keha kinnitama. Kokatädid olid meile valmis pannud väga maitsva seljanka ning magustoiduks oli mannavaht piimaga.
Kõhud täis, said laagrilised uuesti kokku ning otsustasid koos kasvatajatega, milliseid mänge või tegevusi nad järgmiseks sooviksid. Poiste seas populaarseimaks, ilma mingi üllatuseta, sai jalgpall. Paljud noored mängisid ka võrkpalli ja pioneeri, pisemate seas oli levinud joonistamine.

Peale pikka mängimist läksid laagrilised tubadesse puhkama, oma asju lahti pakkima ja koristama. Kella 19.00-ks oli köögiukse taga taaskord rivi: kätte oli jõudnud õhtusöögi aeg. Sel söögikorral täitsid laste kõhtu kõigi lemmikud: makaronid hakklihaga. Kõrvale sai tõsta värsket salatit ja juua morssi.

20.00 langetas rivistusel lipu Kaspar ning rivistuse lõppedes liikus kogu laager Taevaskotta. Jõudnud kohale, mängisime üheskoos mänge ja andsime laagrivande. Mängitud ja vanne antud, liikusime tagasi laagripaika, kus kogunesime õhturingi, et vahetada muljeid möödunud päevast.


Kell 22.00 said laagrilised õhtu oodet, milleks oli maasikajogurt ning kaneeli- ja suhkruga küpsised. 23.00, kui kõik olid jõudnud pestult oma vooditesse algas öörahu, et end eesolevaks tegusaks seiklusmatkapäevaks välja puhata.

No comments:

Post a Comment