Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, June 23, 2014

II vahetus 4. päev: seiklus- ja loomepäev (22.06)

Ilusa päikselise hommikuga algas neljas päev, milleks oli jällegi seikluse- ja loomepäev, et kõik grupid jõuaksid ikka nii sisemised kui ka välimised tegevused ära teha. Alustasime jällegi hommikuvõimlemisega, kus kõik said liigutusi ette näidata. Pärast seda tubade koristus ja saigi rivistusele minna. Lipu heiskas seekord Mattias. Muidugi oli vaja ka hommikust süüa ning suundusimegi sööklase, kus ootas meid mannapuder moosiga ja võileivad.
Pärast hommikusööki kogunesime jälle seminarimaja ette, et end uuesti samadesse gruppidesse jagada ja tegevustega peale hakata. Nüüd said grupid end proovile pannna tegevustega, mis eile tegemata jäid. Kõhud tühjad, suundusime lõunasöögile, kus meile pakuti maitsvat borši hapukoorega ja õuna-saiavormi piimaga.
Pärast lõunat sai rahulikult puhkama heita, sest oli siesta aeg. Pärast seda oli jällegi aeg tegevusteks, kus gruppidel käimata jäi. Kui kõik töötoad olid kõigil läbi käidud, oligi päev juba õhtus ning meie kõhtu täitisd ahjukartulid, kalapulgad ja salat.

Seejärel liikusime õhtusele rivistusele, kus lipu langetas Killi. Tänaseks õhtuseks ürituseks oli tantsumaraton, mis pani kogu rahva tantsima. Üksteisele näidati ette vahvaid tantsuliigutusi tuntud lugude järgi nagu näiteks tibutants, macarena, jumpstyle, waka-waka, chacha slide, lambada ja nossa-nossa. Sellele järgnes vägev disko ning peale seda täitis meie kõhud õhtuoode, milleks olid viineripirukas ja jogurt. Edasi hakkasime sättima juba magamaminekuks, et järgmisel päeval ikka värske olla.

Toa nr 13 poisid teenisid toa korrushoiu eest 5+, sest nende toas oli see väike ekstra.

No comments:

Post a Comment