Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, June 21, 2014

II vahetus 3. päev: seiklus- ja loomepäev (21.06)

Tänaseks päevaks oli seikluspäev, mis algas toreda hommikuvõimlemisega, kus kõik said liigutusi ette näidata ning teised tegid järgi. Uneliiv silmist pühitud ja lihased lahti venitatud, suundusime tube koristama. Pärast seda liikusime rivistusele, kus laagrilipu heiskas seekord Janeriin. Rivistus tehtud, suundusime hommikusöögile, milleks olid täna hommikuhelbed ning kõrvale võis teha maitsvaid võileibu.
Kui kõigil oli söödud, kogunesime seminarimaja ette, et ennast gruppidesse jagada ja tegevustega alustada. Jagasime end nelja gruppi. Üks grupp läks seminarimajja, kus sai osa võtta kahest vahvast töötoast: näpuvärvidega kaartide meisterdamine ja sõbrapaela punumine. Teine grupp aga suundus laagrimajja, kus olid jällegi kaks vahvat töötuba: Taevaskoja laagrilehe toimetamine ja näitlemine. Kolmandal grupil aga oli võimalus end proovile panna seiklusrajal ning neljas grupp nautis tõukerattamatka. Tegevused lõpetatud ja kõhud tühjad, läksime lõunasöögile, milleks oli täna maitsev makaronisalat, broilerilihapallid ning põske sai pista magusa karamellikommi.
Lõunasöök söödud vahetasime tegevusi. Need, kes olid enne sees, said nüüd välja minna ning need, kes olid väljas, said sisse minna. Pärast lõunaseid tegevusi ja veidikest puhkust suundusime õhtusöögile. Kokad olid teinud väga head keedukartulid lihakastmega ning kõrvale sai tõsta värskendavat porgandi-ananassisalatit.

Kõhud täis, suundusime rivistusele, kus lipu langetas Eliina. Pärast seda oli aeg õhtuseks ürituseks, milleks täna õhtul oli „Kiiksuga Ringvaade“. Nägime kõmu-uudiseid, ilmateadet, intervjuud Miley Cyrusega, Edgari räppi ja Soome discot. Kõik esitused olid väga vahvad ja naljakad. Kui saade läbi, algas tõeline disko, pärast mida tuli õhtuoode, milleks oli pirn ja juustusai. Öörahu saabus vaikselt ning kõik jäid rahulikku unne.

Parimate soovidega Taevaskojast
Taevaskoja Noortelaagri reporterid Anette ja Emili.

No comments:

Post a Comment