Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, June 20, 2014

II vahetus 2. laagripäev: matkapäev (20.06)

Teiseks laagripäevaks oli matkapäev, mis algas hommikuvõimlemisega. Pärast seda oli aega, et end pesta ja toad korda teha. Seejärel läksime hommikusele rivistusele, kus meid jagati kaheks grupiks ja saime teada, mis meid tänasel päeval ees ootab. Muidugi tuli heisata ka laagrilipp, mille seekord tõmbas kõrgele lipuvardasse sünnipäevalaps Leonid. Kõik koos laulsime talle ka sünnipäevalaulu.
Pärast seda läks esimene grupp sööma ning siis korra tubadest läbi ja otsejoones kanuuparvematkale. Matk oli pikk ja väsitav, 6 kilomeetrit Kiidjärvele. Kui me kohale jõudsime, jagati meid kahte rühma ning igaüks sai endale päästevesti. Sõitsime kanuudega poolteist tundi ning kõndisime veidi ja olimegi jälle Taevaskoja puhkekeskuses.
Kui teine grupp nägi, et esimene grupp saabus, asusid nemad kohe teele. Sellel ajal aga, kui esimene grupp oli olnud matkal, oli teine grupp jõudnud samuti süüa hommikusööki, milleks oli täna maitsev kaerahelbepuder koos kirsimoosiga ning kõrvale sai teha võileibu. Nad olid ka jõudnud valmistada vahvaid kaunistusi õhtuseks playback’iks. Ka esimene grupp tegi omalt poolt vahvaid kaunistusi ning lõpuks sai seminarisaal väga ilus. Lõunasöögiks pakuti imemaitsvat hakklihasuppi ja kompotti vahukoorega.
Kui teine grupp oli tagasi jõudnud ja puhanud pikast matkast, läksime kõik koos õhtusöögile, milleks täna oli riisi-köögiviljaroog sealihaga ja õun. Kõhud täis ja tuju rõõmus, läksime rivistusele. Lipu langetas seekord Anette. Puhkasime veidi ja läksime vaatama playback’i. Seekord oli esitusi koos kasvatajate esitusega 6. Esimesena nägime huvitavat numbri 1182 reklaami. Teisena kuulsime väga sügavalt esitatud laulu „Demons“. Kolmandana pani rahva kaasa elama särtsakas esitus „See viis haaras mind“. Neljandana üllatas meid esitus „Põdramaja“, kus lauldi täitsa oma häältega ja tehti lahedaid liigutusi. Muidugi ei puudu üheltki playback’ilt esitus, kus poleks tehtud end vastassoo esindajaks ning meid üllataski Oliver Lauluga „Single Ladies“. Ja lõpu playback’ile tegid kaasahaarava esitusega vanemkasvataja Kaisa, juhataja Anni ja seiklusjuht Linda looga ChaChaCha ning vahvate liigutustega. Pärast playbak’i kõlas üle maja vali muusika, see tähendas, et oli aeg diskoõhtuks.

Kui jalad olid tantsimisest väsinud, suunduti õhtuootele. Seekord maitses hästi nii võileib kui ka küpsised koos tee või morsiga. Väikeselt einelt suunduti otsejoones õhturingi, kus saadi infot järgmisel päeval toimuva seiklus- ja loomepäeva kohta ning räägiti läbi mõned murekohad. Voodisse jõudsid kõik üsna kiiresti, sest päev oli väsitav ning täis toredaid hetki.

No comments:

Post a Comment