Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, June 25, 2014

II vahetuse 6. päev: ökopäev (24.06)

Kuues huvitav laagripäev kandis nime ökopäev. Hommik algas seekord viie ringi jooksmisega ümber seminarimaja. Uni silmist pühitud, toad korras ja end korda seatud läksime rivistusele. Pärast rivistust oli aeg hommikust süüa, milleks oli maitsev neljaviljapuder moosiga ning jällegi sai kõrvale teha võileibu.
Pärast sööki kogunesime seminarimaja ette. Mõlemad majad lugesid end neljaks ning tekkis neli gruppi. Esimene ja teine grupp läksid seminarisaali, kus sai valmistada riidest nukke, munakarpidest huvitavaid asju ning rämpspostist lilli. Grupid kolm ja neli aga läksid kasvataja Martini ja Egertiga terrassile. Kolmas ja neljas grupp pandi kokku ja jagati omakorda kuueliikmelisteks gruppideks ning siis saigi alustada ökoviktoriiniga. Pooleteise tunni pärast vahetati tegevusi.
Pärast seda, kõhud tühjad, suundusime lõunasöögile, milleks oli imemaitsev kartuli-vorsti vormiroog ja magustoiduks kohupiimakook. Seejärel oli aeg siesta ajal veidi puhata ning õhtuseks moesõuks kostüüme valmistada.
Pärast siestat kogunesime seminarimaja ette, kus meid jagati kolme gruppi: õhtusel moesõul esinejad, riidest nukkude lõpetajad ning noored, kellel polnud midagi teha. Moesõul osalejad läksid koos kasvataja Alice’iga harjutama lavakõnnakut. Töötoas osaleda soovijad läksid koos kasvataja Sandra, Liisi ja Raidiga. Kõik ülejäänud läksid koos Egertiga, kes ei jätnud kedagi niisama istuma. Lõpuks lähenes kell seitsmele, mis tähendas, et oli aeg õhtusöögiks, milleks oli väga hea Kurzeme stroogonov keedukartulitega.
Pärast õhtusööki langetas lipu Markus. Seejärel algaski moesõu, kus sai näha laagriliste loovtööd. Kõik riided ja ehted olid öko, olgu nad siis looduslikust või tehismaterjalist. Hiljem, kui moesõu läbi, toimus disko, pärast mida läksime ootele, milleks oli sai pähklikreemiga ja köögiviljad dipikastmega.
Pärast oodet kogunesime õhturingi, kus igaüks pani kirja Agnese ja Gabrieli kandidaadid. Ja lõpuks oligi aeg öörahuks, jäädes põnevusega ootama homset soovidepäeva.


Ikka Taevaskoja laagri reporterid Anette ja Emili

No comments:

Post a Comment