Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, July 13, 2013

Kolmas päev: seikluspäev 12.07

Hommik saabus sama ootamatult, kui oli saabunud magamamineku aeg. Peatselt peale äratust mindi õue värsket õhku hingama ja võimlema. Virgestus tehtud, suunduti ennast ja tube korrastama. Seejärel tuli terve laagripere kokku, et koos lipp heisata ja teada saada, mis meid päeval ees ootab. Informatsioon vastu võetud, mindi hommikust sööma.
Päeva tegevuskava oli väga sisukas. Nii nagu eelmisel päeval, olid ka täna noored rühmadesse jaotatud. Ees ootasid gepsimine (GPS seadmetega orienteerumine), AIESEC´i vabatahtlike juhitud töötuba, pushpalliga mängimine, fotojaht ja köitest valmistatud ämblikuvõrgust läbi ronimine. Gepsijad liikusid rühmana ja lahendasid küsimusi, vabatahtlike töötoas mõeldi välja erinevaid plaane ja seejärel sooritati ettekanne. Pushpall oli väga lõbus, innukad noored lükkasid üksteise võidu suurt punast palli. Fotojahil lavastati palju erinevaid pilte, kus olid kaasatud ka kasvatajad - näiteks tuli teha koos kasvatajatega püramiid. Meie tublid seiklejad said meeskonnatööga suurepäraselt jagu ämblikuvõrgust, kus iga liige võis läbi ronida ühest august, kust veel ei oldud ronitud. Tegevuste vahepeal käisime lõunatamas ja pidasime siestat. Peale vaikset tundi tegevused jätkusid. Noored olid väga rõõmsad tegevusi sooritades.

Juba oli aeg õhtust süüa ja lipp langetada ning seejärel õhtusele üritusele suunduda, milleks oli talentide etteasted. Noored astusid üles väga andekate kavadega ja kaasaelajad sai korralikult naerutatud. Peale lühikest diskot suunduti õhtuootele ja hakati valmistuma öörahuks. Pestud ja head mõtted kogutud, suunduti unedemaale.

No comments:

Post a Comment