Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, July 17, 2013

Seitsmes päev: soovidepäev 17.07

Viimase täispika laagripäeva teemaks oli soovidepäev. Nimelt sisustati see päev tegevustega, mida laagrilised kõige enam soovisid.

Hommik algas tavapärasest veidi hiljem - kell 9.15. Nimelt soovisid paljud laagrilised (ja ka kasvatajad) veidi kauem magada, et laagrivahetuse jooksul kaotatud energia taastada. Pärast mõnusat hommikuvirgutust suundusime kõik hommikusele rivistusele. Laagrilipp heisatud, andis vanemkasvataja Kaisa ülevaate, mis päeva jooksul juhtuma hakkab. Lisaks avalikustati III vahetuse Agnese ja Gabrieli kandidaadid.

Hommikupoolikul ootasid noori erinevad pallimängud ja palju soovitud vaba aeg. Pärast rivistust läksime sööma, kõht sai helbeid ja võileibu kenasti täis. Kuni lõunani möllasid laagrilised palliplatsil, tunnike enne lõunat oli kõigil vaba aeg, et nautida viimast päeva uute (ja vanade) sõprade seltsis. Agnese ja Gabrieli kandidaadid said piisavalt aega, et valmistada ette armastuskiri, ühine talent ja kingitus oma kaaslasele. Tublid tüdrukud kaunistasid saali ja planeerisid kogu õhtu kulgu koos kasvataja Sandraga. Kes seikluspäeval seiklusrajale ronima ei jõudnud, said seda teha nüüd.

Päeva esimeses pooles kulutatud energiavarusid täiendasime värskekapsasupi ja kisselli ning vahukoorega. Kui kõik olid kõhud korralikult täis saanud, oli võimalus puhvetist head-paremat osta. Seejärel algas siesta, mil soovijad said tegusast hommikupoolikust puhata.

Õhtupoolikuks jõudsid kõik ronijad rajal käidud ja säravate silmadega suunduti vastu uutele tegevustele. Kasvatajad tutvustasid noortele laptuud. Endiselt oli noorte meelismänguks ka võrkpall. Kuna tegemist oli laagri viimase päevaga, siis sõime õhtusööki õues, et midagi natuke teistmoodi oleks. Grillvorstid ja kartulisalat maitsesid väga hästi.

Kell 20.00 kogunesid kõik laagrilised seminarimaja ette, et langetada lipp. Seejärel suundusid laagrilised saali, et valida selle vahetuse Agnes ja Gabriel. Kandidaadid pidid sooritama erinevaid vahvaid ülesandeid - lugema ette armastuskirja, andma oma kaaslasele kingituse (Agnesed said kaunite lillekimpude omanikeks ja Gabrielid stiilsete lipsude omanikeks), näitama oma tantsuoskust, ajama naerma kasvatajad ja esitama ühise etteaste. Kõik olid väga tublid. Laagrilistest ja kasvatajatest koosneva žürii otsusel osutusid võitjateks Lisetti ja Uku. III vahetuse Agnese ja Gabrieli tunnustamise järel jagasid laagri juhataja Anni ja vanemkasvataja Kaisa kõigile laagrilistele tänukirjad. Ka kasvatajad ja välismaalastest vabatahtlikud said tänukirjade omanikeks. Suure sagimise tõttu jäid tänamata suurepärased õhtujuhid Katerine ja Laura-Liisa, täname teid nüüd! :) Pärast tänamist ja heade soovide edasiandmist algas disko. Kell 23.00 suundusime kõik küpsisetorti sööma ja seejärel juba öörahuks valmistuma. Südaöö paiku jäi kõik vaikseks.

No comments:

Post a Comment