Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, July 10, 2013

III vahetus: esimene päev 10.07

Kolmandasse vahetusse oli oodata senistest vahetustest kõige enam laagrilisi. Pärastlõunaks olid pea kõik noored õnnelikult kohal ning võis alustada lõbusate tutvumismängude ja muude huvitavate tegevustega. Laargi avamine toimus kell 13.45, kui lipu heiskasid esimesena saabunud laagrilised. Lõunasöögile suunduti rutuga, sest kõhud olid jookmisest ja mängimisest tühjaks läinud. Hästi maitses nii hernesupp kui ka saiavorm piimaga.
Pärast lõunasööki alustati ühes majas tutvumisega ning teises vaadati üle laagri piirid. Räägiti nii evakuatsioonist, päevakavast kui ka sisekorraeeskirjadest. Koos pandi paika majareeglid ning arutleti nende vajalikkuse üle. Mängiti, räägiti juttu, meisterdati uksesildid, leiti uusi sõpru ning kohtuti juba olemasolevatega.
Õhtusöögiks valmistasid osavad kokatädid kartulit, hakklihakastet ja salatit. Kui kõhud olid täis, siis said noored soovi korral puhvetis käia. Kohe pärast seda rivistuti lipulangetamiseks ning üheskoos suunduti teele Taevaskodade poole. Mängiti vahva meeskonnamäng ning vasakul põlvel ja käsi südamel lausuti laagrivanne. Seejärel suunduti tagasiteele laagrisse, et süüa paar küpsist õhtuoodeks ning siis juba voodisse pugeda. Esimene päev oli täis rõõmu, naeru ja päikest!

No comments:

Post a Comment