Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, July 13, 2013

Neljas päev: spordipäev 13.07

Eelmisel õhtul otsustasid kasvatajad, et hommikuäratus tehakse natukene hiljem, aga ennäe, esimesed krapsakad olid juba enne äratust üleval. Veega viimane uneraas silmast loputatud ja ennast korda seatud, suunduti hommikurivistusele, et laagri lipp heisata. Tehti juttu, missugune päev meid ees ootab ja seejärel mindi sööma.
Kuna eelmine päev oli väga tegevusterohke, siis otsustati teha midagi meelepärast. Juhirolli said astuda mitmed laagrilised, kellel endil tuli mõni tegevus ette valmistada. Ja kuna õues oli väga hea ilm, siis toimetati terve päev väljas. Sai tehtud erinevaid mänge, teatevõistlusi ja turniire. Tegevused sujusid laagriliste juhtimisel väga hästi ja märkamatult oli aeg lõunat sööma minna. Kõhud korralikult täis, lasksime leiba luusse ning pidasime vaikset tundi.

Seejärel jäi veel natukene aega lõbusateks tegevusteks ja paralleelselt valmistuti eesootavaks kontserdiks ning õhtuseks ürituseks, mille teemaks oli tänapäevased muinasjutud. See poolteist tunnikest läks väga kiiresti ja kohale oli jõudnud õhtu esineja - Helen Adamson. Kontserdi ajaks oli suurele laagriperele lisandunud mõned külalised väljaspool laagrit. Täielikus vaikuses kuulati kauneid laule tervelt tunni jagu. Kontsert lõppes Helen Adamsoni heade soovidega ja seejärel suunduti  õhtusöögile. Kõhud täis, oli aeg õhtuse rivistuse ja lipu langetuse jaoks. Kiirelt haarati kaasa õhtuürituse jaoks  vajaminev ja saalis võeti kohad sisse. Muinasjuttude jutustamine/esitamine võis alata. Ilmekad etteasted ei jätnud kedagi külmaks, oli tõdesid elust ja palju vaimukusi, mida vaadates ei suudetud naeru peatada. Peale etteasteid said soovijad diskol tantsida. Seejärel käidi õhtuootel ja hakati valmistuma öörahuks. Pesus käidud, õhtujutud räägitud, poeti teki alla ja laagrimajad jäid vaikseks.

No comments:

Post a Comment