Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 19, 2013

IV vahetus: esimene päev 18.07

Tänane päev algas meil laagriliste saabumisega. Esimene saabuja oli Hardi, kellel oli au hiljem laagri lippu heisata. Esmalt vaatas arst lapsed üle ning seejärel mindi oma tubadesse. Tutvuti oma toakaaslaste ning teiste laagri lastega. Kui kõik olid end sisse seadnud, asuti mängima erinevad tutvumis- ning nimemänge. Tehti tutvust laagri territooriumiga ning evakuatsiooniplaaniga. Koos noortega pandi paika reeglid. Peale seda algaski esimene rivistus piduliku lipu heiskamisega ning laagri avamisega. Päev jõudiski siis nii kaugele, et kõigil kõhud tühjad ning mindi sööma seljankat.




Kuna lapsi on palju, siis sööme kahes vahetuses. Kõht täis, läksime õue seltskonnamänge mängima ja päikesepaistet nautima. Lastele suureks rõõmuks avati juba esimesel päeval puhvet. Sinna tekkis kiiresti pikk järjekord, kuna puhvet on tiheda päevakava tõttu avatud vaid teatud aja. Hea ja parem kokku ostetud, asusime tubadele meisterdama silte iseloomustamaks toas olijaid. Aeg kadus kiiresti mängides ja meisterdades. Oligi kätte jõudnud õhtusöök, milleks oli kartulid viinerikastme ning tervisliku salatiga. Õhtusöök söödud pandi soojalt riide, et minna õhturivistusele, kus lipu langetas vapper Hans. Lipp langetatud, algas pisike matk läbi metsa Suurde Taevaskotta. Seal toimusid erinevad mängud kõigile laagrilistele, kus saadi kõvasti häält teha ja teha ennast kuuldavaks kõigile lähedal olevatele inimestele. Seejärel laskusime vasakule põlvele ning asetasime parema käe südamele, et anda laagrivanne. 

Tagasi laagrisse jõudes oli aeg õhtuooteks. Kui kõhus küpsised ning maitsev morss tuligi juba minna pesema ja sättida enda valmis magamiseks. Kell 23.00 saabus öörahu, mis ajaks pidid lapsed oma voodis olema, et uinuda järgmise päeva uute ja põnevate sündmuste ootuses.

No comments:

Post a Comment