Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 21, 2013

Kolmas päev: spordipäev 20.07

20. juuli hommik tõi laagrisse neljanda vahetuse kolmanda päeva. Hommik tuli vähe unisemalt ja rahulikumalt, sest täna ei olnud äikesemürinat äratuskellana akna taga koputamas.
Hommikune rivistus algas seekord veerand tundi  varem, sest kohale jõudsid neli vabatahtliku – kõige kaugem neist pärit Malaisiast-  kes järgnevate päevade jooksul samuti lastele huvitavaid tegevusi pakuvad.
Seejärel moodustasid laagrilised 8 võistkonda ning algas SPORDIPÄEV. Kõik võistkonnad panid end proovile pioneeris, laptuus, meeskondlikus teatevõistluses ning ka erinevates väiksemates ülesannetes. Lisaks läks ligi neljandik laagrist tõukerattamatkale- need, kes veel käinud ei olnud.
Päeva esimene pool möödus kiirelt. Korraks tuli segama ka hoovihm, kuid see ei takistanud võistlejaid väga pikalt. Võistkonnad liikusid punktist punkti ning igas punktis võttis oma oskuste panek aega umbes 40 minutit. Vahepeal jõudsid tagasi ka need, kes olid hommikupoole tõukerattamatkale läinud ning algas ka pinksiturniir – kuni oligi käes lõuna- ja seejärel siesta aeg.
Peale läks päev edasi sama hooga – osa seltskonnast läks taas tõukerattamatkale (kes Taevaskotta jõudes said ka korraliku paduka kaela) ning teised laagrilised jätkasid mängudega.
Kui kätte jõudis õhtusöögi ja rivistuse aeg, olid lapsed juba korralikult väsinud, kuid ka õnnelikud. Terve päev oli möödunud erinevaid sportmänge ning ülesandeid lahendades ja tõukerattamatkal käies- seega  väsimus oli täiesti põhjendatav.
Peale õhtust rivistust ja lipu langetamist kogunes taas terve laagripere saali, et osa võtta õhtusest üritusest – tänaseks teemaks reklaamide jäljendamine. Eelmise õhtu võitjad, seltskond, kes tänapäevastas muinasjutu „Punamütsike,“ olid samuti taas rivis, kuid neile pakkus konkurentsi ligi 20 numbrit, seega saal rõkkas naerust päris pikalt.

Siis taas õhtune disko ning õhtuoode, mille järel pisut aega pesemiseks ja seejärel...öörahu.

No comments:

Post a Comment