Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, July 4, 2015

II vahetuse esimene päev: meeskonnatööpäev

Täna, 3. juulil sai alguse Taevaskoja Noortelaagri teine vahetus. Esimesed laagrilised saabusid poole üheksa paiku. Laagri territoorium täitus kiirelt laste naeru ning sagimisega.

Kui enamik laagrilisi olid kohale tulnud, algasid tegevused. Tuttavaks saadi nii teiste noortega kui ka kasvatajatega. Pandi paika reeglid ning tutvuti laagri territooriumiga. Pärast erinevaid aktiivseid ning lõbusaid mänge tutvusid kõik laagrilised rivistusel, et ühiselt avada II laagrivahetus lipu heiskamisega. Lipu heiskas Anastasija. Vanemkasvataja Kaisa tervitas kogu laagripere ning rääkis lähemalt, mis järgneva nädala jooksul noori ees ootab.

Pärast vajaliku info kuulamist seadis laagrimaja oma sammud söökla poole, kus tublide kokkade valmistatud makaronisalat ja viinerid laagriliste keha kinnitasid.
Pärast söömist nautisime vaba aega koos uute ning vanade sõpradega. Pärast vaba aega veetsime aega üheskoos mängides ning üksteist veel paremini tundma õppides.

Olles juba küllalt mänginud, kogunesime jalgpalli väljakule, kus laagrilistest moodustati 6 erinevat perekonda. Iga perekond mõtles omale nime ning joonistas logo.

Tegutsedes läks aeg kiirelt ning peale pisikest värskendust seadsime sammud taaskord söökla poole. Õhtusöögiks olid kartulid hakklihakastmega ning kõrvale värske salat.

Kell kaheksa kogunesime taas seminarimaja ette, et langetada esimese päeva lipp, mille langetas Tarvi. Peale seda seadsime sammud Suure Taevaskoja poole, et seal tutvustada oma perekondi ning anda laargi vanne. Vanne antud ning palavast päevast väsinud laagrilised seadsid sammud tagasi tagasi laagriplatsile, kus ootas meid õhtuoode, milleks oli kohuke.


Õhtuoode söödud, oli aeg sättida magama. Veel viimased ettevalmistused uneajaks ning kell 23.00 oli igas toas vaid vaikus.


Vande andmine Suures Taevaskojas





No comments:

Post a Comment