Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, July 23, 2015

IV vahetuse esimene päev - meeskonnatööpäev

Esimene neljanda vahetuse laagripäev möödus kiiresti nagu uni. Meie armsad Taevaskoja noored jõudsid laagrisse ja sättisid ennast tubadesse sisse. Oh seda elevust.. „Kes on minu toakaaslane? Miks teda juba ei tule?“ olid laagriliste esimesed mõtted teisi laagrilisi oodates.
Kui kõik laagrilised olid juba kohele jõudnud, siis hakkasime mängima mänge, et üksteisega paremini tuttavaks saada. Tutvumismängude ajal saime kinnitust, kui palju toredaid noori sel suvel on Taevaskoja laagrisse tulnud! Juba esimeste mängude ajal leidsid paljud noored endale sarnaste huvidega sõpru, kellega on laagris lõbus koos aega veeta!
Peagi oli käes aeg esimeseks suureks rivistuseks ja laagrilipu heiskamiseks. Lipu heiskas Aveli, kes oli ka kõige esimene noor, kes laagrisse jõudis :)
Pärast rivistust oli aeg süüa lõunasööki, milleks oli makaronisalat viineritega ja kakaokissell moosiga.
Kui kõhud olid punni söödud, siis hakkasime tegema uste peale silte. Nüüd on kõigil laagrimaja ustel ilusad sildid lillede, liblikate, ükssarvikute, õhupallide ja muidugi ka toasolijate nimedega – nii on lihtsam aru saada, kes kus toas elab.
Mängisime veel mitmeid mänge, näiteks kulli ja vanaema lõngakera. Peagi jaotati kõik laagrilised perekondadeks/tiimideks. Perekondade vahel hakkavad toimuva erinevad võistlused ja tegevused. Tegime perekondade plakatid, mõtlesime välja moto ja tiimi lubadused. Vahepeal saime sõime ka õhtust – kartulid hakklihakastmega, toorsalat ja morss maitsesid imehea :)
Järgmisena oli taas rivistus, kus laagrilipu langetas Arabella.
Asusime teele Taevaskoja paljandite juurde, kus esmalt mängisime „müraseina“. Pärast seda, kui mängud mängitud, tutvustasime kõigile teistele oma perekondi. Kõigil olid toredad plakatid ja lustakad motod.
Ja kätte oligi jõudnud päeva tipphetk, ehk laagrivande andmine otse imekaunite Taevaskoja paljandite all. „Meie laager, kes Sa oled Taevaskojas. Pühitsetud olgu Sinu kokatädid...“
Kui olime tagasi laagrisse jõudnud, siis oli aeg õhturingiks. Rääkisime oma päeva suurimatest rõõmudest, muredest ja tegime ka suuri plaane. :)
Oligi aeg õhtuooteks, milleks oli suussulav kohuke ja morss.

Teguderohke päev oli väsitav – rääkisime veel veidi juttu, ruttasime pessu ja peagi jäime sügavalt tuttu :)

Laagrimaja noored tubade ustele silte meisterdamas.

Toa silt juba peaaegu valmimas..

Vanaema lõngakera on päris raske lahti harutada, aga saime kenasti hakkama!

Kullimäng kulutas korralikult energiat, aga oli väga lõbus!

No comments:

Post a Comment