Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, June 30, 2015

I vahetuse viimane päev: soovidepäev

I laagrivahetuse viimane päev algas tavapärasest hiljem - äratus oli kell 9.15 ja kõigil oli mõnusalt aega, et viimnegi uneraas silmist pühkida. Kell 9.45 kogunesime seminarimaja ette, et heisata selles vahetuses viimast korda laagri lipp. Lipu heiskas viimasel laagripäeval Aleks. Rivistusel saime veel teada, kes kandideerivad I vahetuse Agneseks ja Gabrieliks. Pärast rivistust suundusime hommikusöögile, meid ootas riisipuder ja võimalus teha võileibu, tänasel hommikul ka heeringaga. 

Pärast hommikusööki kogunesime taaskord Seminarimaja ette, et teada saada, mis meid päeva jooksul ootab. Kuna tegemist oli soovidepäevaga, siis ootasid meid tegevused, mida olime soovinud - jalgpall, pioneer, joonistamine, sulgpall, lauatennis ja lisaks sai mõnusalt sõpradega aega veeta.

Tegutsedes möödub aeg kiirelt ja juba jõudiski kätte lõunasöögi aeg. Seekord täitsid meie kõhu seljanka hapukoorega. Pärast lõunasööki algas siesta, mil kogusime energiat päeva teise poole tegevusteks.

Vaikse tunni lõppedes oli võimalus veel jäätist osta ning sõpradega aega veeta. Kõik laagrilised olid väga tublid ning kogunesid kiiresti kokkulepitud punkti. Pärastlõunal said laagrilised veel kasvatajate vastu võrkpalli mängida ning siis jätkati päeva lipu varastamise mänguga.  

Peagi jõudis kätte õhtusöögi aeg, sõime grillvorsti ja kartulisalatit. Pärast õhtusööki ootas meid selle laagrivahetuse viimane rivistus ja juba suundusimegi Agnese ja Gabrieli valimistele. Lipu langetas Erika Alexandra. Võistlus oli põnev, kõik kandidaadid kinkisid üksteisele lipsud, kimbud, lugesid üksteisele armastuskirju, arvasid oma kaaslase käe järgi ära ning tantsisid üheskoos.  Võitjad autasustatud, tänas ja tunnustas vanemakasvataja Kaisa kõiki laagrilisi ja kasvatajaid tänukirjadega. Seejärel algas disko, kus kõik laagrilised said viimast korda koos pidutseda. Pärast diskot sõime kõik koos küpsisetorti ja suundusime viimast korda öörahule.


Märkamatult on ka selle suve I  vahetus lõppenud. Loodame, et kohtume järgmisel suvel uuesti!

No comments:

Post a Comment