Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 24, 2015

IV vahetuse teine päev - ohutuspäev

Teine laagripäev ehk ohutuspäev pakkus laagrilistele tegevust hommikust õhtuni ja ka veel sellega lõbu ei lõppenud, kuna siis leidis aset väga suure andekate esinejate arvuga Talendijaht.
Kõigepealt aga hommikust. See algas muidugi mõista suuremate ja väiksemate ühise toreda tantsulise hommikuvõimlemisega, mis ka unisemad pead korralikult üles äratas. Jõudu ülejäänud päevaks aitas varuda puder moosiga, ilma milleta ei möödu kindlasti ühtegi tõelist laagrit.
Seejärel hakkas pead tõstma päeva märksõna „ohutus”, mis viis noored mitmetesse töötubadesse. Õpiti turvalist rattasõitu ning kannatada saanud kaaslase abistamist sidumise ja transportimise näol. Muuhulgas käis meil külas ka Maanteeamet, kes laagrilistele ohutust liiklemisest rääkis ning tublimatele õppijatele ka auhindu jagas. Pärast teokat ennelõunat ootas meid meeldiv lõuna ahjukartulite ja lihapallidega.
Pärastlõunane tegevus andis võimaluse meeskonnavaimu kasvatada, kuna siis algas esimene tõeline võistlus perekondade ehk tiimide vahel. Nimelt läksid pered kümneminutiliste vahedega metsaradadele maastikumängu mängima. Selle käigus lahendati tervelt 18 erinevat ülesannet, mille hulgas oli otsimist, pildistamist, lugemist, mõistatamist ja isegi nägude maalimist. Avastati ka Suurt Taevaskoda ümbritsevat ainulaadset loodust. Punktide kokku lugemisega läheb veel natuke aega, seega võitjad saavad selgeks juba homme!
Pärast mõneti aeganõudvat väikeste metsaliste nägude puhastamist ja õhtusööki jõudis kätte päeva vaat et põnevaim osa. Kõik soovijad said oma talente teiste ees demonstreerida ning tublisid osavõtjaid oli terve tosin solisti ja gruppi, lisaks veel ka prominentsed kohtunikud, õhtujuht ja üllatusesinejad. Näha ja kuulda sai näiteks muljetavaldavat robottantsu, ilusaid lauluhääli, äärmiselt painduvaid ja akrobaatilisi võimlejaid ning isegi omapäraseid jumestuskunstnikke. Toreda ürituse parimad teadustatakse samuti homme! Nii palju võib aga öelda, et publiku lemmiku hääletamisel oli tõeliselt tihe rebimine.

Meeleoludest ja muljetest hoolimata tuli voodisse minna korrapärasel ajal, kuna järgmisel päeval on meid ootamas spordipäev!







No comments:

Post a Comment