Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, August 17, 2015

2015. aasta laagrisuve viimane päev - tagurpidipäev/soovidepäev

Hommikuäratuse tegid täna hommikul tagurpidipäeva kasvatajad. Päris kasvatajatel oli üpris raske ärgata, aga tublid asenduskasvatajad said nende äratamisega kenasti hakkama. Hommikuvõimlemine möödus muusika saatel ja korralikult sai end energiliseks tantsitud. Seejärel suundusid kõik oma tube korda seadma ja siis juba saabuski hommikune rivistus, kus lipu heiskas nohik-laagriline (vanemkasvataja) Linda. Rivistus möödus kibekiirelt, sest kõigil oli kiire, et minna kõhtu täitma. Seekord sai kõhu täis riisipudrust ja võileibadest.
Pärast hommikusööki kogunesid kõik jalkaväljakul, sest asenduskasvatajad ja uus juhtkond oli hommikupoolikuks valmis seadnud pallimängud. Kui kõik olid end tühjaks jooksnud, siis algas põnevaim mäng - farmi luurekas! See meeldis kõigile laagrilistele kohe väga-väga! Kõik luurasid seni, kuni saabus aeg tagasivahetuseks ehk siis kell 13:45 said kasvatajatest jälle kasvatajad ja laagrilistest laagrilised. Ühtlasi sai kiire ülevaate, mis õhtupoolikul ees ootab - showvõrkpall ja juba populaarseks saanud tantsude ühistantsimine. Seejärel läksid kõik lõunasööki nautima - mõnus seljanka ja puuviljasalat täitsid kõigi kõhud.
Siesta oli kõigile mõnus puhketund ja kell 16:30 kogunesime taas, et hakata tegema ettevalmistusi showvõrkpalliks. Fännid, veetoojad, esmaabi, treenerid ja võrkpallurid võtsid kohad sisse ja mäng Laagrilised vs Kasvatajad võiski alata. Võistlus oli pinev, aga lõpuks kasvatajad võitsid. Enamik kahtlustavad, et laagrilised lasid neil võita...
Õhtusöögilauas ootas meid seekord kartulisalat grillvorstiga, õhtune rivistus möödas ja siis suundusid kõik saali, et valida VI vahetuse Agnes ja Gabriel. Võistlustulle astus seekord neli paari - Anne-Liise ja Sander, Ain-Allan ja Sirle, Mihkel ja Melany ning Dagnar ja Lee. Nende esituses kõlasid kaunid armastuskirjad, ilusad kimbud ja lipsud ehtisid võistlejate kaelu ja sülesid ning kõik paarid jagasid teistega ka ühist talenti. Žüriil oli raske otsuseni jõuda, aga selle suve viimaseks Agneseks sai Sirle ja Gabrieli tiitlit kannab nüüdsest ka Ain-Allan. Pärast nukraid tänusõnu ja magusat küpsisetorti sai kella 23-ni veel diskotada, seejärel laagrikogemus kokku võtta ja südaöö paiku jäi laagrimaja vaikseks.

Oli suurepärane ja seiklusterohke suvi!

Aitäh kõigile, kes selle nii toredaks tegid!

Kohtume juba varsti talvelaagris! :)

Taevaskoja Noortelaagri personal

No comments:

Post a Comment