Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, August 6, 2015

V vahetuse neljas päev - matka- ja seikluspäev

Matka- ja seikluspäeva alustasime täna päikselise ilma ja hommikuvõimlemisega, mida viisid läbi kasvatajad Lisetti, Laura-Liisa ja Kätlin ning laagrilised Kevin ja Jan. Seejärel liikusid parvematkalised hommikusöögile. Sel korral saime süüa šokolaaditükkidega müslit ja võileibu ning kõrvale juua teed.
Kõhud täis, saime asuda oma seiklusrikka päeva tegevuste juurde. Pooled laagrilised alustasid 10.30 seminarimaja juurest teekonda parvematka alguspunkti poole. Ülejäänud laagriterritooriumile jäänud laagrilised jaotusid pooleks: ühed läksid seiklusrajale ja teised tõukerattamatkale.
Parvetajate lõpp-punktiks oli Kiidjärve, kus mängiti võrkpalli, käidi ujumas, mängiti maffiat ning söödi ka lõunat, milleks oli makaronid hakkliha, kurgi ja ketšupiga. Päikese käes oli kõigil väga mõnus aega veeta.
Samal ajal toimus seiklusrajal põnev ronimine. Paralleelselt käidi ka tõuksimas. Lisaks oli võimalik mängida jalg- ja võrkpalli. Samuti tegeleti õhtuseks ürituseks ettevalmistusega, milleks oli sel korral reklaamishow.
Vahepeal jõudsid laagrisse tagasi parvematkalised, kellel oli nüüd võimalus käia ära pesus ning hakata ka oma reklaame harjutama hakata.
Õhtuks olid meie suurepärased kokatädid meile valmis pannud kartulid kurzeme-stroogonovi ja toorsalatiga ning magustoiduks virsikukohupiimakreemi.
Nüüd oli aeg suunduda õhtusele rivistusele, kus langetas lipu Anna-Liisa. Suundunud saali reklaamishowle, oli meil võimalus näha väga erinevaid reklaame: reklaamiti Taevaskoja puulehti, mille väärtuseks pidavad olema lausa 20€, kreemi, mis teeb näo ja juuksed eriti pehmeks ja isegi Taevaskoja eriti mugavat seljasügajat. Õhtu lõpetasime tempoka diskoga.
Ooteks saime seekord nosida värskeid köögivilju dipikastmega ning magusaid saiakesi.

Peale oodet kogunesime õhturingi, et rääkida möödunud ja tulevasest päevast, läksime pesema ning seejärel juba igaüks oma mõnusasse voodisse. Oma seiklusrikka päeva lõpetasime öörahuga.

No comments:

Post a Comment