Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, August 7, 2015

V vahetuse kuues päev - kultuuri- ja loomepäev

Taaskord algas hommik värskendava hommikuvõimlemisega, mida viis läbi laagriline Jaan. Ilmataat oli meie poolt ning juba hommikul säras päike.
Pärast hommikuhelveste ja võileibade söömist toimus rivistus, kus sai iga laagriline valida, millisesse töötuppa ta soovib minna. Esimene töötuba oli impro, mida korraldasid kasvatajad Elo ja Lisetti. Teises töötoas aitasid kasvatajad Kätlin ja Laura-Liisa laagrilistel käepaelu meisterdada. Robert ja Hanna tutvustasid noortele erinevaid tantse- kõhutantsu ja Uus-Meremaa hõimutantsu.
Kui hommikuste tegevustega ühele poole jõudsime, algas tagurpidipäev, kus laagri juhtkonna ja kasvatajate asemele asusid laagrilised, kes olid teistele noortele planeerinud ülejäänud päeva jaoks tegevused. Avarivistusel heiskas lipu laagriline Marleen.
Laagri uueks juhatajaks sai Heldur. Vanemkasvataja koha võttis üle Kristin. Kasvatajateks said Kevir, Heliise, Carl H., Hannaleena, Janet Lizett, Anette, Anna-Liisa ja Karl K.
Laagrilistel läks veidikene aega, et uue juhtkonnaga harjuda, kuid lõpuks nendega kohaneti ning kõik tegevused sujusid hästi. Uute kasvatajatega said noored mängida jalgpalli, võrkpalli ja lippude varastamist. 
Seejärel suundusid laagrilised õhtusöögile. Kokatädid olid valmistanud maitsva kartulipudru ja kalapulgad.
Tänaõhtune üritus oli Taevaskoja X Factor, kus esineti paljude värvikate laulu- ja tantsunumbritega. Pärast seda toimus disko eesti lauludega, kus osalesid paljud laagrilised. Hiljem nautisid kõik magusat kohupiimasaiakest ja õuna.
Kasvatajate muutusega kaasnes ka tunni võrra hilisem magamaminek. Öörahu saabus südaööl.

Seminarimaja laagriline Hannaleena :)

Uus Taevaskoja Noortelaagri juhtkond
Laagrilised Kristin, Carl ja Heliise,
kes on Taevaskoja X Factoriks valmistunud
Juta ja Janely esinemas
Vanemkasvataja Linda karate liigutusi näitamas

No comments:

Post a Comment