Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, August 2, 2015

IV vahetuse viimane päev

Alles oli laagri esimene päev ja tundub uskumatu, et see vahetus sai juba läbi. Viimane laagripäev oli üleüldse natukene erinev teistest. Nimelt oli soovidepäev, kus viisime läbi just laagriliste enda poolt välja pakututud tegevusi.
Juba hommikuvõimlemine oli erinev - sel hommikul ei vehkinud kasvatajad zumbaliigutusi ette, vaid tublid tüdrukud laagri ja seminarimajast võtsid selle ülesande täielikult enda peale. Peab mainima, et nad tulid sellega imeliselt toime.
Hommikusöögiks oli riispuder ja võileivad. Huvitav, kuidas need Taevaskoja kokad suudavad need hommikused pudrud alati niivõrd maitsvaks teha?
Viimane laagripäev möödus üsnagi rahulikus tempos - meisterdasime käepaelu ja lõpetasime laagri ajalehte. Käisime ka puhvetis head ja paremat ostmas.
Lõunasöögiks pakuti meile seljankat ja puuvilju vahukoorega. See sobis pisut vihmasesse lõunasse nagu valatult!
Kätte oli jõudnud aeg millekski uueks ja huvitavaks. Pooleteiseks tunniks vahetasid laagri kasvatajad, vanemkasvataja ja juhataja laagrilastega rollid ja asusid ise rivistusele, alludes täielikult uue laagrilistest kasvatajate korraldustele.
Võib kõlada uskumatult, ent noored tulid laagri juhtimisega suurepäraselt toime. Nad nägid vaeva ja korraldasid meile erinevaid spordimänge ja lahendasid meie probleeme täpselt nii, nagu vanad kasvatajad olid harjunud seda tegema.
See poolteist tundi võimuvahetust oli väga lõbus ja meeleolukas, seda nii kasvatajatele ja laagrilastele.
Õhtusöögiks oli kartulisalat grillvorstiga. Lapsed käisid kokkade juures korduvalt uut portsjonid palumas. Tõepoolest, meil siin Taevaskojas on imelised kokatädid!
Rivistusel langetas laagrilipu väike aga tubli Kertu T. Pärast viimast rivistust seadsime jälle sammu seminarisaali ja seda nüüd juba hoopis pidulikumatel eesmärkidel: toimus  Agnese ja Gabrieli valimine ja Taevaskoja Noortelaagri 20nes sünnipäevapidu.
Agnese ja Gabrieli valimine oli meeleolukas. Nominentideks oli Kertu ja Raimond, Emily ja Marten, Speili ja Cris-Sten, Rasmus S. ja Indra, Johanna ja Mathias.
Päeva jooksul olid nad valmistanud üksteisele kirjad, mida tuli laagrilistele ette lugeda. Samamoodi olid Gabrielid valmistanud oma Agnestele lillekimbu ja Agnesed lipsu.
Koos tuli nominentidel läbida mitmeid ülesandeid, näiteks talendivooru, paaristantsu ja kasvatajate naerma ajamise.
Pika kaalutlemise tulemusena tegi auväärt žürii otsuse, et uueks Agneseks ja Gabrieliks saavad Johanna ja Mathias.
Kui õhtune üritus oli lõppenud, siis jagasid laagrijuhataja Anni ja vanemkasvataja Egert kõikidele laagrilistele tänukirjad ja oli aeg süüa laagri sünnipäeva auks torti. Kuna viimasel päeval saabus öörahu südaööl, siis sünnipäeva diskol sai tantsu vihtuda lausa kella üheteistkümneni!

Oli meeleolukas, südantsoojendav ja hoogne laagrivahetus! :) 

No comments:

Post a Comment