Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, August 3, 2015

V vahetuse teine päev - spordipäev

Täna algas hommik nagu ikka meile kõigile tavaks saanud rivistusega ja lipu heiskamisega ning selle au sai seekord Anette. Peale rivistust suundus laagrimaja hommikusöögile. Meie imepärased kokad olid meile valmistanud ette neljaviljapudru ja kõik said valmistada endale meelepäraseid võileibu või –saiu vorsti, singi, juustu, tomati ja kurgiga. 
Siis oli kõigil võimalus kas pesta,tube koristada või hoopis valmistuda hommikusteks tegevusteks milleks olid: võrkpall, rahvastepall, lippude varastamine ja jalgpall. Kui lõpuks olid mängud mängitud, algas kaua oodatud lõunasöök, milleks oli seekord kartul hakklihakastmega ja magustoiduks kissell vahukoorega. Lõunasöök söödud, sai puhvetist head-paremat soetada ja kohe pärast seda saabus ka siesta. Puhkeaega polnud palju ja juba algasid meie õhtused mängud perekondadega. 
Täna oli au osaleda meil olümpial, kus oli meile ette valmistatud palju mänge: lõngakera, jalanõudekuhi, marmor, kaugushüpe, täpsusvise, tasakaal ja mälumäng. Kui ka need oli mängitud, oli meil veidi vaba aega ja varsti algas õhtusöök – seekord ootas meid pilaff sealihaga ja salat. Peale õhtusööki oli veel veidi vaba aega ning algas rivistus ning lipu langetamine ja selle au sai endale Mihkel. Kohe ka peale seda algas õhtune üritus milleks oli talendijaht. Kohe peale talendijahti algas ka disko, kus oli võimalik igal ühel jalga keerutada. Ning peale seda oli õhtuoode, milleks oli õun ja küpsis. Kuid kui kõhud täidetud oli aeg hakkata sättima ennast magama. Ning juba varsti saabuski aeg magamiseks, seda oli kuulda, kuna majad olid väga vaikseks jäänud. Siin mina lõpetan. Head ööd!


Laagriline Anette   

No comments:

Post a Comment