Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, August 9, 2013

Teine Päev: tervisepäev 9.08

Ühel ilusal 9-ndal augustil oli Taevaskoja laagris Tervisepäev.  See oli nii vahva, et sündmusi on raske meenutada. Hommikul oli äratus ’’nagu alati’’ kell 8:30 ja unised laagrilised vedasid ennast õue, et seal passiivselt võimelda. Kui hommikupudru söödud lonkisid laagrilised rivistusele, mõned reipamalt, mõned loiumalt.
      Räägiti päevaplaanist ning seejärel moodustati rühmad ja mindi erinevatesse töötubadesse. 
      Valida oli kuldvillaku, fotojahi ja tervise teemaga seotud mängude vahel. Kuldvillaku küsimused oli hea viis üle korrata kõiksugu teadmiseid esmaabist ja päästmisest. Fotojahil otsiti erinevaid kohti laagri territooriumil, et seal siis vastavalt etteantud teemale humoorikaid ja isemoodi pilte teha. Tervise mängudes seminari saalis said võimaluse teeselda, et oled amööb ning seletada tervise teemalisi sõnu. Kogu selle ringijooksmise vahepeal oli ka üks lõunapaus ning üks niisama paus, kus oli võimalik mõelda, mida teha õhtusel Eurovisioonil. 
      Algul jäi küll mulje, et sellest üritusest suurt midagi ei tule. Inimesi, kes soovinuks esineda oli vähe ja tundus, et kellelgi pole õiget tujugi midagi teha. Lõpuks ikkagi paar piisavalt julget ja segast kaaslaagrilist leidus, kellega koos laval ringi karelda. Vähemalt staabimaja toad 31 ja 33 tõid ettekandmisele selleaastase Kreeka loo ’’Alcohol Is Free’’. Kuulda sai ka sama aastajärgu Malta lugu ’’Tomorrow’’, mille kandsid ette pisut häbelikud, kuid see eest julged (kuna lauldi päris ise) vana laagrimaja noored tüdrukud.  Samast majast esines üks tüdrukute paar veel rootsi looga ’’Popular’’. Kasvatajad olid see eest aga eestimeelsed ning esitusele tuli eesti oma heavy-punk-screamo bändi Winny Puhh’i ’’Meiecundimeesükskorsakovläkseilelätti’’. Kahjuks rohkem inimesi tehnilistel põhjustel esineda ei saanud. Toimus ka lühike hääletus, kus favoriidiks paistsid olevat vihased habemetega neiud Kreekast. Pärast Eurovisiooni keerutasid julgemad kujud seminarisaalis jalga. 
      Muidu arvaks küll, et pärast sisukat päeva  oleksid inimesed väsinud, aga ei. Siin-seal kostis enne öörahu hõikeid ning mõned püüdsid üksteist meeleheitlikult  ehmatada. Kui keegi üldse selles lärmis magada saab, siis edu neile. Homme ootab kõiki seiklusrada, kes öösel ei maga, saavad siis raja peal tukastada.



Erikorrespondent, Taevaskoja laagriline – Greth-Ann Loog

No comments:

Post a Comment