Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, August 12, 2013

Neljas päev: tagurpidipäev 11.08

Pühapäev oli taevaskoja laagris täitsa tagurpidi – kasvatajatest said laagrinoored ja osadest laagrinoortest kasvatajad. Päev nägi välja justkui õpetajate päev koolis. Juhataja asemele astus Robert, vanemkasvatajateks said Aleksandra ja Johann, Linda asemele asusid Rando ja Christopher, Stinaks said Martin ja Oscar, Kerliks said Saara ja Richard, Sigritiks Johanna ja Anetta Grete, Liisbethi ametikoha võtsid üle Ele-Riin ja Christin ning Sandra asemele asusid Britt ja Mari-Lotta.

Hommik algas värske vihmasajuga. Uued kasvatajad olid ettevalmistanud korraliku hommikuvõimlemise kava koos metsajooksuga. Kui metsajooks tehtud, oli noortel aega end pesta ja toad korda teha, peale mida suunduti rivistusele. Rivistusel heiskas lipu tuba nr 35, kelle olid uued kasvatajad parimate seast välja valinud. Rivistuse korrashoidmisega said uued kasvatajad, vanemkasvatajad ja juhataja hästi hakkama.

Ja jälle peame kiitma kokatädisid – nii head hommikuputru igaüks hommikuti ei saa. Meile pakuti mannaputru virsikumoosiga, kõrvale sai teha häid võileibu.

Hommikused tegevused alagasid viktoriiniga, mille uued kasvatajad olid kokku seadnud. Küsimused olid põnevad ja väikese nipiga. Lisaks sai teha käepaelu, mängida maffiat ja erinevaid lauamänge.

Lõunasöögiks pakuti kanasuppi ja saiavormi piimaga. Peale lõunasööki oli õnneks vihm järgi jäänud ja uued kasvatajad said oma esialgse plaaniga jätkata, milleks oli tõukerattavõistlus. Tavapärane laagrirahvas ja uued, isehakanud noored võtsid võistlusest aktiivselt osa.

Õhtusöögiks pakuti riisirooga sealiha ja vitamiinisalatit. Kui õhtusöök söödud, langetati laagrilipp ja algas Talendishow, kus kõige silmapaistvamateks esinejateks olid Johann, Toomas ja isehakanud noored. Peale Talendishowd võis alata disko. Noored tantsisid ja olid piisavalt ülemeelikud, mis ei lasknud  neil ka õigeaegselt magama minna.

Kokkuvõttes oli uute kasvatajate korraldatud päev igati vahva ja edukas. Uute kasvatajate abi kasutatakse kindlasti ka järgmistel päevadel.

 Kasvatajad koos tagurpidipäeva kasvatajatega.

Laagri juhtkond ja tagurpidipäeva juhtkond.

 Vanemkasvataja Kaisa koos tagurpidipäeva vanemkasvatajate Johanni ja Aleksandraga.

 Laagri juhataja Anni koos tagurpidipäeva juhataja Robertiga.

No comments:

Post a Comment