Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, August 11, 2013

Kolmas päev: seikluspäev 10.08

10 august oli seikluspäev. Hommikul peale äratust, virgutusvõimlemist ja hommikusööki oli aeg asuda päevaste tegevuste juurde.  Laagrilised jaotati gruppidesse ja kordamööda hakati tegema erinevaid tegevusi. Päeva keskmeks oli seiklusrada, mida kõik soovijad läbida said. Valikus oli kaks rada - lühem ja pikem. Vastavalt võimetele said noored ise otsustada, millist rada nad läbida soovivad. Maa pealt ergutasid ja motiveerisid kasvatajad Liisbeth ja Sigrit. Raja peal olid  abiks Mikko ja Linda. Kui seiklusrada läbitud, sai minna tõukerattamatkale. Hellitavalt tõuksimatkaks kutsutavat retke viisid läbi Sandra ja Hollandist tulnud vabatahtlik. See osutus noorte seas väga populaarseks. Lisaks matkale said noored proovida ka GPS-orienteermist, mida viis läbi vanemkasvataja Kaisa. Nendega, kellel parajast tegevust ei olnud, viitsid lõbusalt aega kasvatajad Kerli ja Stina. Sai mängida erinevaid lauamänge ning meisterdada käepaelu. Spordihinged said aga võrkpalli ja korvpalli mängida. Loomulikult mahtus päeva ka maitsev lõunasöök, milleks oli maitsev borš ja kohupiimakook toormoosiga. Päeval alustati ka  mitmepäevalise ning majadevahelise kallimänguga.
Pärast õhtusööki ja rivistust algas TV-õhtu, kus seekord tegid etteasteid vaid aktiivsed laagrimaja noored. Peale õhtust  üritust algas disko. Jalga keerutasid küll põhiliselt kasvatajad, kuid leidus ka noori, kes juguse kokku võtsid ja seina äärest tantsuplatsile jõudsid.
Seikluspäeva lõpetas üllatus, milleks oli tõrvikutega orienteerumine laagri territooriumil. See oli üks igati vahva ettevõtmine.

Kokkuvõtteks võib öelda, et tegu oli igati seiklusrohke päevaga, kus tegevust jätkus kõigile, kes midagi teha tahtsid. 

No comments:

Post a Comment