Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, August 6, 2013

Seitsmes päev: soovidepäev 6.08

Nagu sel suvel tavaks, on laagrivahetuse viimane päev soovidepäev, mis on täidetud just nende tegevustega, mis laagrilistele kõige enam meelt mööda on. Kõik laagrilised said laagrivahetuse jooksul oma soovid kirja panna ja soovidekasti poetada. Kuna palju sooviti kauem magada, siis oli täna äratus pool tundi hiljem, et kõik saaksid kenasti välja puhata.
Mõnusale hommikuvirgutusele aitas kaasa soe päike, mis paitas laagriliste põski juba hommikul väga soojalt. Hommikune rivistus oli täna erakordselt põnev - teatavaks tehti Agnese ja Gabrieli kandidaadid. Lisaks andis vanemkasvataja lühikese ülevaate päeva jooksul toimuvatest tegevustest. Kui toad olid korda saanud ja kosutav hommikusöök ära söödud, siis ootasid laagrilisi ees mõnusad vesised tegevused - vee kandmine svammiga ja pudeli täitmine, veepommide püüdmine ja veesõda. Kes märjaks ei tahtnud saada, said punuda käepaelu ja mängida pesapalli. Hommikupoolik möödus vesiste mängude saatel kiiresti ja juba oligi käes lõunasöögi aeg. Hea oli süüa frikadellisuppi ja veel parem oli see, et magustoiduks said kõik jäätist süüa. Pärast lõunasööki oli avatud ka puhvet, et kõik soovijad saaks mõnusat jahedat jooki või jäätist soetada.
Pärast kuuma ja tegevusterohket hommikupoolikult kulus siesta kõigile väga ära. Riided said päikese käes ära kuivada, laagrilised hinge tõmmata ja kasvatajad uut veesõda ette valmistada. Pool viis alustatigi uue veesõjaga, sellele järgnes pimeaeroobika ja lõpuks jalutasid kõik koos Suurde Taevaskotta, et seal üheskooas lõbusaid mänge mängida. Ka päeva teine pool möödus linnutiivul ja oligi käes õhtusöögi aeg. Kartuli-munasalat ja grillvorstid täitsid kõigi kõhud.

Kell 20.00 langetati viimast korda laagrivahetuse lipp ja suunduti saali Agnest ja Gabrieli valima. Kõik kandidaadid olid ette valmistanud kingitused oma kaaslastele, armastuskirja ja ühise talendi. Lisaks pidid Agnesed ja Gabrielid oma kaaslast joonistama, koos tantsima ja kasvatajad naerma ajama. Pingelise võistluse tulemusena osutusid võitjateks Kristina ja Artur. Aitäh kõikidele tublidele korraldajatele ja vahvatele õhtujuhtidele Jutale ja Luisale. Kui õnnelikud võitjad olid teatavaks tehtud, siis jagasid juhataja ja vanemkasvataja kõigile ka tänukirjad. Seejärel diskotati kella 23-ni, söödi maitsvat küpsisetorti ja südaöö paiku hakkas laagris kõik vaikseks jääma. Viimast korda selle laagrivahetuse jooksul saabus öörahu.

No comments:

Post a Comment