Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, August 2, 2013

Teine päev: Looduspäev 1.08

Looduspäeva hommikul välja võimlema minnes tervitas meid värske vihmajärgne õhk. Virgununa suundusime sööma. Pärast laagrilipu heiskamist oli aega igaühel oma asjad korda seada ja ka tuba kraamida.
Rivistusel jagunesime kogu laagriga gruppidesse ja selgus, kes läheb esimesena Kaitseliiduga, kes Maaülikooli tudengitega ning kes jääb laagriplatsile nii fotojahti kui ka viktoriini mängima.
Kaitseliidu punktis räägiti meile, mis kuulub iga kaitseliitlase varustusse, kuidas metsas hakkama saada  ja mõni hakkaja vabatahtlik sai proovida, kui kiirelt saab vee katelokis keema. Lisaks püstitasime Rootsi sissi-tüüpi telki, kus sai oluliseks ahju-jala ja korstna kokkupanek.
Maaülikooli üliõpilastega õppisime tundma Eesti metsades leiduvaid taimi ja saime üht-teist teada ka mõningate loomade kohta. Õppisime vahet tegema sarapuu, haava, kase ja tamme lehtedel ning saime teada, et Eestis on neli kohalikku okaspuu tüüpi. Ka nemad tegid meile viktoriini, mille tublimad said auhinnatud diplomite ja maiustustega.
Pärastlõunal vahetasid grupid kohad. Kes hommikupoolikul tegutsesid laagriplatsil, läksid pärast vihmasadu metsa uudistama.
Päeval oli laagrilistel aega, et õhtuseks Taevaskoja TV ürituseks etteasteid harjutada. Nägime ära uue episoodi seriaalist „Kättemaksukontor“  ja väikse klipi jutustusest „Muumitrollid“. Vahepaladeks tuntud reklaamid maitsvatest Kikkase kotlettidest ja Red Bulli tiibu andvast jõust. Programmi lõpetasime uue popi muusikavideoga „Party for everyone“ loole.

Õhtusele üritusele järgnes kaasahaarav disko, kus noored said ennast välja elada ja näidata oma erinevaid tantsuoskusi.

Tantsu vihtumisest väsinuna leidsime kehakinnitust ooteks olnud kohukesest ja suundusime õhturingi eesolevat seikluslikku päeva ülesehitust arutama. Lisaks saime jagada üksteisega oma muresid ja rõõme, pärast mida oli igalühel aega pesus käia ja unedemaale suikumiseks valmistuda.






No comments:

Post a Comment