Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 6, 2018

II vahetuse teine päev - meeskonnatööpäev 5.07.2018

Noored ärkasid 8.45 ning kogunesid välja, et teha hommikust virgutust/võimlemist. Äratus tehtud, kogunesid noored Seminarimaja ette rivistusele, kus lipu heiskas Hendrik. Seejärel mindi sööma hommikusööki (Neljaviljapuder, võileib/-sai, tee, morss) Kell 11.00 kogunesid noored seminarimaja ette, et teada saada, mis Meeskonnatööpäeval saama hakkab. Samuti kuulutati välja õhtune üritus, milleks oli muinasjutuõhtu ning jagati kätte perekondadele teemad, millest nad pidid õhtuseks ürituseks ettevalmistama näidendi. Teemadeks oli : ooper ja kolm põrsakest, õudukas ja kolm karu, punamütsike ja räpp, kakuke ja ballett, Lumivalgeke ja komöödia, Inetu pardipoeg ja pantomiim.
Koguneti uuesti perekondadesse, mis said eelneval päeval loodud. Iga punt sai endale juhendi paberil, mis sisaldas 20 erinevat ülessannet, mida nad terve päevajooksul tegema pidid.
Tegevusteks oli : Slackline ületamine, Pinksi turniir, Fotojaht, Mannekeen challenge, Aladdini vaip,pallimäng, toolimäng, Järjekorra loomine,tähelepanu ülesanne, hularõnga vise, kinnisilmi mõõklemine, kannatanu transport, mälumäng, takistusrada, anagramm, ajataju mõõtmine, mõtlemisülessanded jne. Tegevusi sai teha rivistusest lõunani ( 11.00 - 14.00 ) ning 16.30 kuni õhtusöögini, mis algas kell 18.00 .


Peale lõunat algas siesta, kus noored said puhata ja olla vaikselt ning nautida sõpradega olemist. Siesta ajal käidi ka puhvetis, osteti magusat ja jooki. Kui siesta sai läbi kogunesid noored 16.30 uuesti seminarimaja ette ning jätkasid tegevustega kuni õhtusöögini (milleks oli keedukartul, viinerikaste ja salat ).


Peale söömist said noored endale lubada tunnikese vaba aega ning samuti valmistuti õhtuseks ürituseks. Kell 20.00 saigi laagrilised tulla teise päeva õhtusele rivistusele, kus sai ka lipp langetatud. Seejärel suunduti seminarisaali muinasjutuõhtule näidendeid esitlema ja vaatama. Kõik pered olid näinud vaeva ning väga tublid. Etteasted olid naljakad ja vahvad. Peale seda said noored mõnda aega diskotada.

Kell 22.00 Said laagrilised õhtuoodet, milleks oli Nussa sai ja arbuusi iil. Õhtune oode söödud, mindi õhturingi, kus räägiti päevast, mis meeldis, mis ei meeldi, kas on muresid/probleeme, mis homme saab jne. 23.00 hakkas öörahu ning teine päev sai rõõmsa emotsiooniga läbi.



No comments:

Post a Comment