Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 20, 2018

3. vahetus 6. päev- Soovidepäev (20.07)

Päev algas muusika saatel ning see tegi kõigil tuju reipaks. Kuumus oli peale mitut päeva leitsakut järgi andnud ning energiat oli rohkem. See tähendas seda, et soovide päev võis alata! Kuid enne tegevusi oli vaja ka kõht täis süüa- pakuti hommikuhelbeid jogurtiga, muna ning kõrvale sai valmistada meelepäraseid võileibu. Kõhud täis, mindi suurele rivistusele. Lipu heiskasid Villem, 0liver ja Siim. Seejärel pakuti noortele välja erinevad töötad. Sai valida 5 erineva töötoa vahel- käepaelade meisterdamine ja mandala joonistamine, Kabadii, jalgpall, traditsioonilised pallimängud ning seinaronimine. Perekonniti kutsuti ronimisseina juurde, kus saadi jalga traksid ning kuulati hoolega instruktaaži. Seinal turnimine pakkus palju põnevust ning noored olid väga tublid, sest nii mõnigi suutis päris tippu ronida.

Kolm tundi tegevusi ja möllamist tegi kõhud päris tühjaks, kuid õnneks ootasid kokatädid juba söögiga- spagetid bolognese kastmega. Kui ära söödud, mindi puhkama, et koguda energiat pärastlõunasteks tegevusteks. Uuel rivistusel pakuti välja jalgpall, Kabadii, käepaelad ning matk allika juurde. Tegevustest võeti hoogsalt osa ning matk venis lausa nii pikale, et jõuti napilt tagasi õhtusöögiks. Ees ootas kartulisalat lihapallidega, kuid ega kaua polnud aega süüa- paarid pidid hakkama tegema ettevalmistusi õhtuks. Nimelt oli õhtuseks ürituseks Agnese ja Gabrieli valimine. Paarid moodustati eelneval õhtul hääletuse teel. Tüdrukud pidid poistele lipsu valmistama, poisid tüdrukutele lillekimbu korjama. Mõlemad kirjutasid üksteisele ka armastuskirja.

Õhtusel rivistusel langetasid lipu kasvatajad. Seejärel suunduti saali, kus oodati põnevusega, mida paarid olid ette valmistanud. Saal oli seekord midagi täiesti erakordset- kuna laupäeva õhtul peetakse Taevaskojas pulmad, siis oli saal juba tänaseks ära kaunistatud ning oli tunne nagu viibiks muinasjutumetsas. Paarid andsid kingitused üle ning seejärel esitasid ühise talendi. 0li ka kaks üllatusülesannet- pidi suvalise muusika järgi tantsima ning kasvatajad naerma ajama. Õhtupoolik möödus lõbusalt ning Agneseks kuulutati Liisa, Gabrieli tiitli pälvis Kaspar. Tänati diplomitega ka kõiki laagrilisega ning jagati kommi. Õhtuooteks pakuti küpsisetorti, mida kõik juurde nurusid, kuid kahjuks oli igaühele määratud üks tükk. Ka kasvatajad oleksid soovinud tükki juurde, kuid polnud midagi teha, kui üks tükk, siis üks tükk!

Kuna kätte oli jõudnud viimane õhtu ning sooviti hiljem magama minna, siis saabus öörahu alles kell 00.00! 0li ju soovide päev ning homme juba laagrist lahkumine. Laager oli meeldejääv ning tore, kohtume taas IV vahetuses!

No comments:

Post a Comment