Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, July 19, 2018

3. vahetus 5. päev- Seikluspäev (19.07)

Hommik algas taaskord päikesepaistega ning virgutuse ajaks oli õues juba üpris palav. Elevusega mindi vastu seikluspäevale, kus noori ootas ees mitu põnevat töötuba. Rivistusel heiskas lipu Kaur. Hommikusöögiks pakuti riisihelbeputru, kõrvale võileibu vorsti, juustu, tomati ja kurgiga. Kõhud täis, jaguneti perekondadesse ning suunduti tegevustesse. Laagrilisi ootas ees pimepioneer, paaris jalgpall, Alias ja Kabadii. Mängud edenesid hoogsalt ning lõbu oli laialt.

Aeg lendas linnutiivul ning juba jõudiski kätte lõuna. Söögiks oli hakklihasupp, magustoiduks maasikakissell vahukoorega. Pärastlõunal leidis aset siesta, kus kõik puhkasid ning nautisid vaikust. Kes magada ei tahtnud, said saalis meisterdada käepaelu, mängida kaarte ja joonistada põnevaid pilte. Pärast vaikset tundi mindi taas tegevustesse, mis enne läbimata jäid. Kõige põnevamaks osutus muidugi kastironimine. Instruktsiooni kuulati väga tähelepanelikult, et kõik teaksid, kuidas peab ronima ning kuidas on ohutu. Ronija tõmbas traksid jalga ning asus turnima, ülejäänud tiimiliikmed viskasid kaste kätte ning aitasid torni aina kõrgemaks ehitada. Viimane perekond, kes oli kastironimises, sai osa paduvihmast. Kui viimane tiimiliige oli alla tulnud, hakkas taevast kallama nagu oa varrest ning siis oli kõigil rutt tuppa. Kuna ilmad on palavad olnud, siis vaadati akendest ja rõdudelt paduvihma ning nauditi jahedamat õhku. Kuulda oli ka äikest. Õnneks oli vihm lühiajaline ning saime edasi minna õhtust sööma. Kastironimise lõpptulemus oli väga positiivne- kõigile väga meeldis ning rekordiks osutus lausa 16 kasti!

Päevasest möllamisest olid kõigil kõhud tühjad, kuid õnneks ootas meid ees ülimaitsev õhtusöök- ahjukartulid grillvorstidega ning sinna kõrvale toorsalat. Peale õhtusööki oli noortel aega valmistuda õhtuseks ürituseks- tuli valmis mõelda talent ning selle esitlus. Rivistusel langetas lipu Tanel. Seejärel sai minna saali nautima õhtust üritust, kus nägime väga põnevaid etteasteid ja andekaid noori. Talendishowle järgnes disko, kus sai veel viimsegi energiaraasu ära kulutada. Pärast diskot järgnes õhturing, kus arutleti päeva üle ning tutvustati ka eesootavat soovidepäeva. Jutustamisele järgnes õhtuoode- plaadipirukas ja melon.

Öörahu saabus üpriski ruttu, kõik olid seiklustest väsinud ning oli aeg magama minna, et homsele puhanult vastu minna.



No comments:

Post a Comment