Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 10, 2016

9. juuli Spordipäev

Meie hommik algas nagu iga teinegi hommik. Äratus, võimlemine, rivistus (lipu  heiskas Tenno) ning peale seda suundusime sööma, kus saime süüa hommikuhelbeid ja võileibu. Peale hommikusi tegevusi rivistusime uuesti kell 11 ja jagasime ennast gruppidesse. Hommikusteks tegevusteks olid sportmängud: jalgpall, pioneer, kossuhoki ning tiimikull. Mängud olid lõbusad ja huvitavad.
Peale tegevusi läksid kõhud tühjaks ning oligi juba käes lõuna, kus saime kõhut täis süüa ning suunduda siestale.
Peale siestat hakkas Taevaskoja Olümpia, kus pidime läbima peredega erinevaid ülesandeid. Neid tegevusi oli kokku kaheksa. Olümpia alad olid: pallijaht, pööra millel seisad, jalanõude jooks, wrisbee visked, krokodilli kõnd, tagurpidi korvpalli visked, reketiga palli kõksimine ja tõuksimine.
Õhtune üritus öeldakse tavaliselt välja hommikul aga vanemkasvataja hoidis seda kuni õhtuse rivistuseni saladuses ning keegi ei osanud ettevalmistusi teha. Õhtuseks ürituseks oli detektiivimäng, kus me pidime vaatama meeskondade kaupa ühte lõpp pilti ning läbi mõtlema mis seal võis juhtuda. Pärast jutustasime läbi näidendi, mis võis sündmuspaigas juhtuda. Kõigil olid väga naljakad ja erinevad lahendused. Õhtul oli jäänud veel õhtuoode ja valmistumine öörahuks.

Laagrilised











No comments:

Post a Comment