Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 29, 2016

28.07 Spordipäev

Spordipäev sai alguse hommikuvõimlemisega, millele järgnes tubate korrastamine ja isiklik hügieen. Rivistusele sai lippu heisata Anitra tänu sellele, et ta on aidanud blogi kirjutada. Rivistusel saime teada, mis meid ees ootab hommikustes tegevustes. Enne lõunat oli meil neli töötuba, kus me mängisime kabadiid, tossuhokit, meeskonnakulli ja rahvastepalli. Meid jagati pikkusejärjekorras, et oleks võrdsemad tiimid. Kõik mängud olid huvitavad ja lõbusad. Kabadii ja meeskonnakull olid meie jaoks uued mängud. Kuna eile oli väga palav ilm, siis saime me teha ka veesõda, mis jahutas korralikult. Peale seda vahetasime riided ning läksime siestale, et puhata välja õhtuseks ürituseks.
Oodates päevast tegevust, läks ilm kahjuks halvaks ning tuli korralik vihmasadu. Aga see ei kestnud kaua ning saime ikkagi väljas toimetada.
Meie Päevaseks tegevuseks oli Taevaskoja Olümpia, kus oli kaheksa ala. Nendeks olid: lendav vaip, tõuksijaht, mölki, mälutreening, puurkaev, krokodilli kõnd, tossujooks ja taldrikuvise. Kõike seda tegime me oma perekondades. Peale seda oli meil aeg valmistuda õhtuseks ürituseks, milleks oli Talendi show. Üritusel oli väga palju osalejaid, nimelt viisteist talendikat laagrilist. Kõik olid omamoodi säravad ja talendikad. Loomulikult oli veel disko, kus saime korralikult jalga keerutada ja peale seda suundusime õhturingile. Jäänud oli veel oode ja oligi öörahu käes.

Laagrilised






No comments:

Post a Comment