Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, July 6, 2016

5. juuli matka- ja seikluspäev

Päev algas hommikuvõimlemisega ja peale hommikust virgutust järgnes tube koristamine ning lipuväljakule kogunemisega, kus avasime uue laagripäeva. Lipu sai seekord heisata Karl.
Peale seda hakati laagrilisi gruppidesse jagama, kes lähevad tõukerattamatkale, ronima seiklusrajale või kanuuparvematkale.
Peale söömist kogunesid kanuuparvematkalised kokku ja alustasid oma teekonda parvede juurde, kus meid jaotati parvedele ja läksime Ahja jõe peale sõudma. Need kes laagrisse jäid jaotati omakorda ning üks pool läks tõuksimatkale ning teised seiklusparki seiklema.
Enne tõuksimist saadi ülevaade ohutusreeglitest, et oleks turvalisem matk. Tõukerattamatk koosnes tõusudest, langustest, siledast teest ning puhkepausidest. Käidi Emalättel, Väikses -  ja Suures Taevaskojas.
Seiklusparki jääjad said enne seiklema minekut samamoodi instruktorilt loengu, kuidas käitutakse seiklusrajal. Seiklusrada koosnes kahest osast: trosslaskumisest (zipline) ning seiklusrajast. Zipline´ga oli võimalik kõigil alla lasta, olenematta pikkusest. Seiklusrajal aga pidid olema üle 140 cm pikk, et saaksid ronida.
Parvematk oli tore ja mõnus, kuid lõpupoole hakkas vohma sadama ja me saime natukene märjaks aga see ei teinud meie head tuju halvaks.
Peale parvematka oli kõigil kõhud tühjad ning kui tagasi tuldi, saime kohe sööma minna. Lõunasöögiks oli makaronisalat ja viinerid ning magustoiduks kohupiim koos kisselliga. Pärast lõunat algas siesta, kus saime seikluspäevast puhata.
Peale siestat oli võimalik minna puhvetisse, minna tõuksimatkale ja ronima ning valmistada õhtuseks ürituseks, milleks oli TV - SHOW.
Peale seda mindi sööma ning juba oligi aeg langetada lipp ja selle langetas Oskar.
Õhtuses TV - SHOWs oli 9 esinejat, mis olid kõik väga toredad. Hiljem oli võimalus osaleda diskol. Kell 21.45 alustasime õhturingiga, kus rääkisime laagriliste muredest ja rõõmudest. Saime ka teada, mis meid homme ees ootab. Tänaseks õhtuooteks oli nussasai, mis oli väga maitsev.








No comments:

Post a Comment