Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, July 28, 2016

27.07 Matka- ja seikluspäev

Tere lugejad !

Matka- ja seikluspäev algas eile hommikuvirgutusega, mida viisid läbi välismaalased. Nagu eelmises jutus sai öeldud, siis meil ei olnud veel aimugi, kas me jääme laagrisse või ilm soosib matkapäeva. Õnneks hommikusel rivistusel saime teada, et me saame korraldada matka- ja seikluspäeva. Meid jagati gruppidesse, kes mida tegema hakkab. Need kes olid eelneval päeval käinud parvematkal, said nüüd minna ronima ja tõuksima ning vastupidi. Parvelised läksid enne sööma ning alustasid oma teekonda Kitile juba 10.30. Algul läksid tõuksima noored ning vanemad läksid seiklusparki turnima. Instruktaaz kuulatud ning vajalik varustus olemas, saime nautida oma seikluspäeva. Kuna ilm oli soe, siis kulus üks korralik siesta ära ning peale seda sai oma keha jahutada jäätisega.
Pärastlõunal läksid tõuksima suuremad ning väiksemad läksid ronima ja ziplinega õhusõitu tegema. Need kes parasjagu olid parvematkalt tagasi said mängida pioneeri, jalgpalli, punuda paelu, mängida lauamänge ja valmistuda õhtuseks ürituseks, milleks oli playback.
Õhtuse rivistuse ajal saime teada, et osalejaid on vähe ning kasvatajad andsid meile pool tundi lisaaega, et mõelda veel välja paar esitlust. Lipu sai langetada Mihkel. Õhtune üritus hakkas pihta pool üheksa ning oli palju huvitavaid ja toredaid esinemisi. Peale sündmust tegime veel väikese disko ning suundusime õhturingile, kus saime muljetada päevast. Järgnes õhtuoode ning valmistumine öörahuks.

Laagrilised



No comments:

Post a Comment