Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, July 20, 2016

19. juuli Soovidepäev

Taevaskoja noortelaagri III vahetuse hommik algas ilma hommiku võimlemiseta. Saime magada natukene kauem kui tavaliselt. Enne rivistus tegime veel toad ilusasti korda. Rivistuse ajal saime teada, mis meid ees ootab ning mida laagrilised on soovinud soovidepäeval teha. Hommikupoolikul saime mängida kabadiid, seminarisaalis saime meisterdada ja mandalat joonistada, käisime Taevaskojas mustikal ja saime mängida vabatahtlikega mänge. Soovitud oli veel, et vanemkasvataja võtaks mütsi peast päevaks. Loomulikult täideti see soov.
Oligi käes juba lõuna ning siesta ajal saime puhata õhtusteks tegevusteks. Enne tegevustele minekut saime külastada ka puhvetit. Peale lõunat saime me jälle meisterdada erinevaid asju ning mängida pioneeri ja ujumisnuudlitega tehti rüütlimängu. 15.45 hakkas jalgpalli lahing kasvatajad vs. laagrilised, kus napilt kasvatajad võitsid.
Oligi kätte jõudnud selle vahetuse viimane rivistus ning selle langetasid tublid kasvatajad. Aeg oli suunduda Agnese ja Gabrieli valimisele. Paare oli seitse ning nad pidid tegema erinevaid takistusi, et ennast näidata milleks nad suutelised on. Nad pidid näitama oma talenti, ära tundma oma Agnese pimesi ning tantsima ootamatu laulu järgi. Kõik paarid olid väga tublid, kuid selles vahetuses võitis Agnese tiitli Johanna ja Gabrieli tiitli sai Tambet. Lõpus saime tänukirjad ja läksime välja tegema ühte suurt grupipilti.
Paljud olid väga kurvad ning poetasid ka paar pisarat, et peab juba homme ära minema. Küsiti palju autogramme ja mindi suud magusaks tegema küpsisetordiga. Peale selle tegime veel viimase õhturingi, kus saime rääkida laagrivahetuse muredest ja rõõmudest. Öörahu lükati edasi tund aega, et saaksime veel veeta aega koos nendega, keda me pikemalt ei näe. Kahjuks ongi laager läbi.

Laagrilised




No comments:

Post a Comment