Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, July 7, 2016

6. juuli Matka- ja seikluspäev

Tänane päev algas taaskord hommikuvõimlemisega. Tänase hommikuvõimlemise viisid läbi vabatahtlikud välismaalt. Taaskord oli meil matka- ja seikluspäev ning need kes käisid eile parvematkal suundusid tõukerattamatkale ja seiklusrajale ning vastupidi.
Rivistusel sai ka teatavaks õhtune üritus, milleks oli playback. Laagrilipu heiskas Anu. Täna oli matkal väga ilus ilm ja erinevalt eilsega ei jäänud keegi vihma kätte.
Lõunasel rivistusel räägiti toitumisest ja tuli välja, et paljud ei söö kokkade poolt valmistatud toitu ja sellepärast ei avatud meile puhvetit. Kui noored korralikult hakkavad sööma, siis on võimalik ka puhvetit külastada uuesti.
Siesta ajal puhati ja need kes tahtsid harjutasid õhtuseks ürituseks. Peale siestat oli jällegi võimalus minna seiklusrajale ja kes minna ei tahtnud said kasvatajatega punuda käepaelu ja veelkord harjutada playback´iks.
Märkamatult oligi juba kätte jõudnud õhtune rivistus, kus lipu langetasid kolm kangelast, kes aitasid matkal väiksemaid laagrilisi. Anni veel rõhutas, et lapsed peavad sööma korralikku toitu, et meie organism ilusti kasvaks.
Playback´il osales 8 esinejat, mis olid väga huvitavad etteasted ning kasvatajad võtsid ka üritusest osa. Peale seda toimus jälle disko ja jalgpalli MM-i lubati neil vaadata, kes soovisid ehk öörahu nihkus natukene hilisema peale.

Mona, Kerttu ja Loviisa

Parvematk

Tõuksijad jõudsid Emalätteni

Käepaelte meisterdamine


No comments:

Post a Comment