Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, July 18, 2020

Soovidepäev 18.07

Soovidepäev on ikka laagriliste soovide täitumise päev. Terve laagri vältel on Soovidekast olnud põnevil, et mida III vahetuse noored siis ikkagi soovivad teha oma päeval.

Soove oli erinevaid, aga enamus soovid olid ikka seotud Puhveti, telefoni ja õnneks ka tegevustega :)

Päev algas ikka hommikuvõimlemisega, siis juba rivistusele, liiguti edasi sööma ja tuba kiirelt puhtaks ja tegevused võisid alata.

Käidi tõukkerattamatkal, allika juures jalutamas ja marjul, laagrisse jäädi palli ja muid mänge mängima ja ka käepaelu sai meisterdada.

Agnese ja Gabrieli ettevalmistused käisid terve päeva, valmistati lillekimpe ja käekellasi, kirjutati kirju ja sätiti end viimaseks õhtuseks ürituseks valmis.
Lõuna söödud, tehti rahulik Siesta ja peale seda juba Farmi luurekat mängima.
Õhtust saime kõik koos süüa õues, kokatädid muretseid selle eest et suurtel pannidel said valmis meie praekartulid ja vorstid.... lihtsalt imehea :)

Kauaoodatud automaadid tehti lahti ja puhvet osteti tühjaks.
Käes oligi õhtune Agnese ja Gabrieli valimine ja  nagu kord ja kohus oli tegevused sisukad, naljakad ja toredad.

Agnes ja Gabriel said endale kroonid pähe, väikse kommikarbi kätte ja kõikidele edastati ka Taevaskoja Tänukirjad imetoreda vahetuse eest ja ka pisut magusat.

Natukene pikem laagritantsude õhtu, sest mis Disco see oleks, kui laagritantse ei tantsitaks.

Muljete, mõtete, kogemuste vahetamine õhturingi ajal ja Taevaskoja 25 sünnipäeva puhul III vahetuse lõpetamine imemaitsva küpsisetordi saatel.

Ilusat koduteed III vahetuse laagrilised!!!












No comments:

Post a Comment