Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, July 18, 2020

Looduspäev 17.07

Laagrilised virgusid sillerdava päikesepaiste saatel juba enne hommikuäratust. Võimlemist juhatasid Bethriin, Liisa, Marii ja Anne, kes tantsisid hoogsalt ja kaasasid kogu laagripere. Edasi liiguti rivistusele, kus hommikused äratajad said ka lippu heisata. Jagati kasulikku informatsiooni tulevase matka kohta ning jagati eilse playback’i eest diplomeid. Info käes, suunduti imemaitsvale hommikusöögile, mille meie armsad kokatädid olid valmistanud.
Pärast kosutavat hommikusööki oli noortel veidi vaba aega ja nad kasutasid seda tubade koristamiseks. Edasi koguneti gruppide kaupa söökla ukse taha, kust saadi lõunasöögid teele kaasa. Laagrist lahkuti gruppide kaupa 10 minutiliste vahedega, et keegi tee peal ära ei kaoks. Matka teekond viis Suurde taevaskotta, Emalättele, Väiksesse taevaskotta ja Otteni sillale. Alllikast said laagrilised taaskord pudelid täita, teistes suuremates kohtades mängiti mänge. Kogu matka vältel toimus loodusbingo, mis pakkus palju elevust. Lõuna maitses ikka paremini värskes õhus pärast pikka kõndimist.
Matkalt tagasi jõudes oldi päris väsinud ning seepärast oli siesta noortele turgutav ja värskendav.
Puhkepaus mõjus tõepoolest noortele hästi ning juba algas pärastlõunane tegevus, milleks oli veesõda. Noored said täita oma veepudelid, teisi pritsida ning tünnist pidevalt uut vett võtta. Kasvatajad, kes osa ei võtnud, siiski kallistati märjaks ning kõigil oli lõbu laialt.
Õhtusöök tuli täpselt õigel ajal, sest kõigil olid kõhud juba väga tühjad. Valmistuti õhtuseks ürituseks, milleks oli talendishow. Õhtusel rivistusel langetasid lipu laagri kõige puhtam tuba, milleks oli tuba nr 43.
Suunduti saali, kus hakati nautima ägedaid talendikaid esitusi. Ka kasvatajad tegid etteaste. Pärast nauditi tantsuõhtut, mis ei tahtnud kuidagi lõppeda. Õhtuooteks söödi pizzalõike ja õunaviile. Kõhud täis, suunduti pesema ning hakati magama sättima. Peagi saabus öörahu ning maja jäi vaikseks. Laagrilised peavad puhkama, et olla soovidepäeval uuesti tegutsemisvalmid.







No comments:

Post a Comment