Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, July 13, 2020

Ametlikult laagrilised...(13/07)

Meie päev algas laagrisse saabumisega. Kohale jõudes võeti meil kõigilt laagris osalemiskaart ja tervisedeklarastioonileht ning tehti kiire tervisekontroll. Siis tutvusime me oma tubadega ja seadsime ennast sisse. Pärast seda chillisime kuni kella kaheni.
Siis kogunesime me oma grupiga maja taha ja hakkasime tutvusmismänge. Mängud möödusid raskustega, sest osadel grupikaaslastel oli raskusi kuulamisega, aga see eest olid meie kasvatajad Greete ja Lee üliägedad.
Kui mängud oli mängitud, läksime maja ette rivistusele, kus me rääkisime üldised reeglid üöe ja heiskasime lipu. Lipu heiskas Liisa. Kui lipp lehvis ilusti posti otsas, saime me sööma minna.
Meie hästi toredad kokad olid meile imemaitsva makaronisalati ja kõrvale viinerid pannud.
Pärast söömist oli meil vaba aeg ja me saime ise mängida palli. Keset mängu kutsusid meie kasvatajad meid lõunategevusele. Seal me mängisime oma grupiga veel mänge ja panine grupireeglid paika. Pärast seda oli õhtusöök ja jälle meie vinged kokad olid meile teinud söögiks kartuliputru ja pikka poissi. Kui söök oli söödud oli meil veel aga ja saime jälle palli mängida.
Siis aime me oma telefonid kätte, ainult 30 minutit mille jookusl väga midagi teha ei jõudnud. Pärast seda oli rivistus, kus me saime teada, et meie ülivinge Lee läheb teise maija ja asemele tuleb Egert, kes on super gängsta ja ülilahe vend. Niisiis enne seda langetas lipu Koristus-Semu esimene tuba.
Kui lipp oli langetatud, suundusime me Taevaskoja poole, et anda laagri vanne. Taevaskotta läksime me pikemat teed kuna mingi sild oli katki. Kui me olime Taevaskojas, andsime seal vande ja mängisime paar mängu. Pärast seda suundusime me tagasi. Kohale jõudes saime me käija söömas õhtuoodet, milleks oli kohuke.
Siis läksid kõik oma majadesse ja toimus õhturing, kus me rääkisime tänasest päevast. Pärast seda läksid kõik oma tubadesse ja pessu ja magama.
Ja vot nii see laagri esimene päev möödus.

Grete, Karoliina, Laura ja Karoliis










1 comment: