Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 5, 2020

Meeskonnapäev

Hommik algas lõbusa äratusega ning kõik liikusid õue, et oma kanged luud ja unised silmad mõnusa hommikuvõimlemisega reipaks muuta. 
Hommikurivistusel selgitati päevategevusi - teemaks meeskonnatöö (päevased tegevused aitasid luua uusi sõprussuhteid ja tugevdada meeskonnavaimu). Pärast hommikusööki saigi asuda neid tegema. Iga grupp käis läbi kolm erinevat mänguplatsi, kus nad pidid töötama koos, et mängud läbida.
Esimesel platsil tehti aja peale naljakaid ülesandeid ("8 inimest peavad mängima porgandit", "kõik peavad laulma eesti hümni kolmandat salmi", "kirjutage romantiline luuletus ja esitage see kasvatajale").
Teisel platsil sai treenida mälu ja meeskonnatööd, nimelt pidi grupp lahendama mõistatuse ja avama nii "seifi", kust nad said palli, millega mängida rahvastepalli.
Kolmandal mänguplatsil viidi läbi aktiivseid mänge koos mängukana ja pallidega, jagades grupid pooleks ning pannes nad üksteise vastu võistlema.
Pärast tegusat hommikut söödi lõunasöök ning sellele järgnes puhketund ehk siesta. Sel ajal said lapsed oma tubades lõunapuhkust nautida või vaikselt joonistada.
Puhkepausilt energiat saanud lapsed pandi mängima fotojahti. Selle jaoks jaotati kõik grupid kaheks ning neile anti leht 12 pildiga. Igal pildil oli kujutatud kohta laagriterritooriumil kuhu oli peidetud pabersedel. Sellel sedelil oli kirjas teema, kuidas lapsed pidid pildil poseerima ning üks täht või number. Neid tähti õigesse järjekorda pannes tekkis lahendussõna - Taevaskoja 25.
Pärast õhtusööki ning vanematele helistamist oli õhtune rivistus ja langetati lipp, lisaks kuulutati välja korralikeim tuba, kuhu läks järgmise õhtuni "Koristus-Semu". 
Õhtune üritus oli teatriõhtu. Selleks loositi hommikul tiimidele sedelid, mille järgi valmisid näidendid. Sedelitel olid muinasjutt ("Kolm põrsakest", "Punamütsike" jne), tegevus (rivistusel lollitamine, kasvatajate mängimine jne) ja ese mida pidi kasutama (kurikas, veepudel vms). Õhtul esitati näidendeid üksteisele ning ka kasvatajad olid üllatusena valmistanud oma versiooni "Tuhkatriinust", pärast said aga kõik tantsida diskol.
Õhtule pandi punkt õhtuoote ja tavapärase õhturingiga, kus saadakse noortelt tagasisidet päeva kohta. Öörahu saabus kiirelt.




Oli palju mänge ja tegevusi,mälestuseks sai ka palju pilte tema :)















































































No comments:

Post a Comment