Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, July 14, 2020

Meeskonnatööpaev (14.07)

Koitmas oli uus laagripäev, mis sobis ideaalselt üksteisega veel lähemalt tutvumiseks. Selleks päevaks sai meeskonnatööpäev. Laagrilised äratati rõõmsate laulude saatel ning mitte eriti entusiastlikult suunduti hommikuvõimlemisele. Kui laagrilised rohkem üles ärkasid, läks neil ka tuju paremaks. Hommikusel rivistusel heiskas lipu Loore.
Kosutav hommikusöök söödud, alustati tegevustega. Iga grupp sai ühes punktis viibida 30 minutit ja arendada tiimivahelist suhtlust ning koostööoskust. Punktides olevad ülesanded olid näiteks seifi avamine, et mängida võrkpalli, takistusraja läbimine, oma saare joonistamine ja vanadele olijatele tuttav Mission Possible. Mängud tekitasid palju elevust ning tiim sai palju koostööd harjutada.
Lõunaks olid kõigil juba kõhud tühjad, kuid õnneks oli maitsev frikadellisupp juba valminud. Kõhud täis, puhati tunnike ning õhtupoolikul valmistas iga grupp ette oma muinasjuttu. Kellel aega üle jäi, sisustasid seda näiteks pioneeri mängimisega või erinevate kaardimängudega. Aeg lendas linnutiivul ning juba oligi käes õhtusöögiaeg.
Elevust oli elektrina õhus tunda- aeg oli ju muinasjuttude etendamiseks! Enne aga pidi seisma rivistusel ning ootama, et tuba nr 33 lipu langetaks. Seejärel koguneti saali ning iga grupp esitles oma muinasjuttu. Noored olid väga leidlikud ning pakkusid laagrile palju nalja. Hea tuju üleval hoides jätkati tantsuõhtuga, mis ei tahtnud kuidagi lõppeda. Siiski lõpuks pidi suunduma õhtuootele, kus sai tervislikke juurvilju dipikastmega ning lisaks ka kaks magusat küpsist. Suunduti õhturingi päevast rääkima ning muljeid vahetama. Kuna kätte hakkas jõudma öörahu, siis käidi kiirelt pesus ning peagi saabus majas vaikus.
Ütlusi laagrilistelt:
Must mees sõi lapsed ära
Asjad on teistsugused, kui nad tegelikult paistavad
Vaike lihtne asi...nagu meie nädalane laager omas mullis
Mulle meeldisid need uksed
Saarejoonistus oli äge
Nagu liivakella meenutaks, aeg laheb laagris nii ruttu
Väga ilus ilm oli
Ma olin takistusrajal puudega nagu üks
Väga kiiresti läks

























No comments:

Post a Comment