Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 24, 2020

4. vahetus 2 . päev - Meeskonnatööpäev

Teine päev algas ilus ilmaga. Noored ärkasid 8.45 ja läksid hommikuvõimlemisele. 9.15 toimus rivistus, kus räägiti, mis päevajooksul toimuma hakkab ning jagati välja õhtuse üritused teemad gruppidele. Oteenid, Salakuulajad ja Jäälinnud said endale kaks erinevat muinasjuttu, millest nad peavad õhtuks valmistama ette näidendi. Lipu heiskas Maiken.
 Enne lõunasteks tegevusteks olid Erinevad meeskondlikud tegevused laagri territooriumil : Maa on laava, Eiffelitorni ehitamine, Numbritega safe, Kaardi maja, Takistusrada, kannatanu transport jne. Samuti valmistuti ka muinasjutuõhtuks.
 Kell 14.00 - 15.00 oli lõunasöök, kus noored said nautida väga maitsvat seapraadi. Peale seda algas siesta, kus noored said puhata.
 16.30 Kogunesid laagrilised uuesti seminarimaja ees. Vanemkasvataja viis läbi noortele suure meeskondliku mängu "Meremees". Peale mängu hakkas vihma sadama ja väljas enam mänge teha ei saanud, seega otsustasime teha saalis noortele Muna mängu, kus nad said kõik ühe toore muna, millele noored pidid ehitama etteantud vahenditest kaitse. Kui kõigil sai ehitatud, siis laksime noortega rõdule ja lasime munal maapinnale kukkuda. Enamus munad jäid terveks, aga oli ka neid, kellel läks kukkudes muna katki.
 18.00 sai õhtust süüa. (makaronid hakklihaga)
18.30 - 19.30 said noored puhvet  käia. 20.00 toimus õhtune rivistus, kus lipu langetas Patrik. Seejärel suundusid laaagrilised seminari saali muinasjutuõhtule. etteasted olid väga loovad ja ägedad.
Peale õhtust üritust tantsiti laagri tantse ja oleskleti niisama mõnusalt.
21.00 Mindi õhtu ootele ja õhturingidesse ning valmistuti öörahuks. Kell 23.00 olid majad vaiksed ning noored magasid.














No comments:

Post a Comment